301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Ocak 2024 - Cumartesi 23:40 Bu haber 265 kez okundu
 
Yılın ilk kitap fuarı Adana’da açıldı
Yılın ilk kitap fuarı Adana’da açıldı
KÜLTÜR SANAT Haberi


Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleriyle düzenlenen Çukurova 16. Kitap Fuarı, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. İlk günden yoğun katılımın olduğu fuar, 21 Ocak’a kadar devam edecek.

2024 yılının ilk kitap fuarı Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği, ÇUFAŞ-Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Adana’da törenle açıldı. Çukurova Kitap Fuarı, bu sene 300’e yakın yayınevi, marka ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenleniyor.

 

Çukurova Kitap Fuarı, ziyaretçilerini 13-21 Ocak 2024 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlayacak. Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Çukurova Kitap Fuarı; panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 98 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Fuarda, dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlik ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak.

 

Unutulmaz bir kültür şöleni sunuyor

Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Fuar, on altı yıldır binlerce kitapseveri bölgenin tarihini, doğasını ve edebiyatını keşfetmeye davet ediyor. Yayınevleri ve yazarların katılımıyla gerçekleştirdiğimiz fuar, çeşitli kültürel etkinlikler ile kitap tutkunları için unutulmaz bir kültür şöleni sunuyor. Kitapseverler, bölgenin renkli geçmişi, eşsiz doğası ve özgün edebiyat geleneği hakkında bilgi edinirken, aynı zamanda yeni kitaplar keşfetme fırsatı bulacaklar” dedi.

 

Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk, “Anadolu’da bir kitap fuarının 16 yıl boyunca sürmesi hem kent için hem yayıncılığımız için büyük bir kazançtır. Dilerim uzun yıllar çok daha fazla sayıda okura ve yayıncıya dokunarak, çoğalarak devam eder. Kitap dünyası, hem bireysel hem toplumsal gelişime katkılarıyla, hem de tüm alanlara kaynak ve içerik sağlamasıyla, ülkesel kalkınmanın en önemli temellerinden biridir. Tüm sektörümüze, paydaşlarımıza, okurlarımıza “kitap şenliğimize hoş geldiniz” diyorum ve herkesi Çukurova 16. Kitap Fuarı’nda kitaplarla buluşmaya davet ediyorum” dedi.

 

Çukurova 16. Kitap Fuarı, 13-21 Ocak 2024 tarihlerinde 10.00 – 20.00 saatlerinde, son gün olan 21 Ocak 2024 tarihinde ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuarda kitaplar, süreli yayınlar, gazete ve dergi yayıncılığında faaliyet gösteren katılımcılar, medya kuruluşları ve yayın faaliyetinde bulunan önemli sivil toplum kuruluşları ürünlerini sergileyerek, ziyaretçilerle bir araya gelecekler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yılın, ilk, kitap, fuarı, Adana’da, açıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı