301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Mayıs 2026 - Cumartesi 15:05
 
Başkan Altıok Kollarını Sıvadı: Yumurtalık Yaza "Estetik" Bir Dokunuşla Hazırlanıyor
Başkan Altıok Kollarını Sıvadı: Yumurtalık Yaza "Estetik" Bir Dokunuşla Hazırlanıyor
GÜNDEM Haberi


Özel Haber; Fatoş TEKBAŞ

ADANA / YUMURTALIK – Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, "Her şey Yumurtalık için" diyerek başlattığı hizmet seferberliğinde sahadan bir an olsun ayrılmıyor. Uzun yıllar Ziraat Odası Başkanlığı yapmış olan ve üretici kimliğiyle tanınan Başkan Altıok, ilçeyi modern bir turizm merkezine dönüştürmek için çalışmaları yerinde yönetiyor.

 

Yumurtalık’ın turizm potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Ayas sahil hattında başlatılan kapsamlı peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına bizzat katılıyor. İlçenin "Türkiye’nin bir numaralı denizi" olma iddiasını her fırsatta dile getiren Altıok, modern şehircilik anlayışını doğa ile bütünleştiren projeleri hayata geçiriyor.

 

Ziraatçi Başkan Sahada: Kazma Kürek Elinde

Geçmişten gelen çiftçilik ve Ziraat Odası tecrübesini belediyecilik çalışmalarına yansıtan Başkan Altıok, alışılagelmiş belediye başkanı profilinin dışına çıkarak çalışmaları yakından takip etmekle kalmıyor, zaman zaman ekiplerle birlikte kollarını sıvayarak fidan dikiyor, çevre düzenlemesine destek veriyor. Sahada kazma ve kürekle bizzat işin mutfağında yer alan Altıok’un bu enerjisi, ilçe halkı ve belediye personeli tarafından da takdirle karşılanıyor.

 

"Yumurtalık’ı Yeniden Dönüştürmeye Kararlıyız"

Sosyal medya hesaplarından "Her şey Yumurtalık için" mesajını paylaşan Başkan Altıok, Ayas sahil hattındaki çalışmalarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

"Ayas sahil hattında başlattığımız peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarıyla ilçemize daha estetik, daha modern ve daha yaşanabilir bir görünüm kazandırıyoruz. Yumurtalık’ı yaza en güzel şekilde hazırlamak için ekiplerimizle birlikte aralıksız çalışıyoruz. Hedefimiz, Yumurtalık'ı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmek."

 

Yaza Yeni Bir Görünümle Merhaba

Ekiplerin gece gündüz sürdürdüğü çalışmalar kapsamında sahil bandında yeşil alanların artırılması, yürüyüş yollarının modernize edilmesi ve estetik dokunuşlarla ilçenin çehresinin değiştirilmesi hedefleniyor. Yumurtalık Belediyesi, yaz sezonunda misafirlerini çok daha bakımlı ve çağdaş bir sahil hattıyla karşılamaya hazırlanıyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Altıok, Kollarını, Sıvadı:, Yumurtalık, Yaza, "Estetik", Bir, Dokunuşla, Hazırlanıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı