|
||
| BEYDİLLİ ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ | ||
| BEYDİLLİ ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ | ||
| SİYASET Haberi | ||
![]() |
||
AK Parti Sarıçam Teşkilat Başkanı Mustafa Beydili son günlerde artan şiddete sosyal medyasından bir paylaşım yaptı. “Çocuklarımızın Geleceği için” başlıklı yazı, Türkiye’yi yasa boğan geleceğin çocukların ve özellikle telefon, internet ve teknolojik aletlerin bu çocukların geleceğine olumsuz etkiler yaptığına dikkat çekti. Eski Sarıçam Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeliği ve Sarıçam Teşkilat Başkanlığının yanı sıra ticaretle de uğraşan Mustafa Beydili’nin paylaşımı bir yaraya parmak basmak gibi oldu.
Mustafa Beydili paylamında; “Günümüzde ne yazık ki bazı ailelerimiz, kolayı seçerek çocukların daha doğuştan itibaren telefon ve benzeri teknoloji aletlerini önlerine seriyor. Oysa çocuklarımızın ekran değil, harekete, kendi becerisine ihtiyacı var. Teknoloji çocukları geriletiyor. Her şeyi onların yerine teknoloji karar veriyor.
Özellikle salon sporları, karate, tekvando, judo, kungfu, güreş, satranç, tenis, satranç gibi vücut ve beyin geliştirici spor yapmalarına ihtiyacımız var. Hem zihni hem de çocuğa özgüven gelir, disiplinli olur.
Belediyelerimizin, halk eğitim merkezlerimizin Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu alanlara daha fazla destek vermesi gerekiyor. Geleceğimizi sağlam, kafası çalışan gençlere emanet etmek, büyük önem taşıyor” diye düşüncelerini yazmış. |
||
|
||
| Etiketler: BEYDİLLİ, ÇOCUKLARIMIZ, GELECEĞİMİZ, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








