Haber Detayı
08 Temmuz 2022 - Cuma 23:27
 
Ceyhan Belediyesi çalışanlarına bayram ikramiyesi ve kurban parası
Ceyhan Belediyesi çalışanlarına bayram ikramiyesi ve kurban parası
GÜNDEM Haberi


Ceyhan Belediyesi, çalışanlarına kurban parası ve bayram ikramiyesi ödedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, tüm çalışanlara brüt 1100 lira ila 3500 lira arasında değişen oranlarda bayram ikramiyesi ve kurban parası ödediklerini söyledi. Bayramların paylaşmaya vesile olan değerli günler olduğuna dikkat çeken Başkan Erdem, “Her günümüz bayram sevinciyle dolsun” dedi.

Hemşehrilerinin huzurlu bir bayram geçirmeleri için belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını kaydeden Başkan Erdem, ilçenin dört bir yanında temizlik seferberliği başlattıklarını söyledi.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da “Temiz Ceyhan, Güzel Bayram” şiarıyla hareket ettiklerini söyleyen Erdem, “Bayram, Ceyhanımıza, Adanamıza, ülkemize barışı ve dostluğu beraberinde getirsin. Paylaşmanın en güzel örneklerinin sergileneceği Kurban Bayramı’nın sağlık ve huzur içerisinde geçmesini diler, ülkemizin her yanındaki vatandaşlarımıza mutlu bayramlar dilerim” diye konuştu.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ceyhan, Belediyesi, çalışanlarına, bayram, ikramiyesi, ve, kurban, parası,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı