|
||
| ÇUKUROVA TECH ŞUBAT EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI | ||
| ÇUKUROVA TECH ŞUBAT EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI | ||
| EĞİTİM Haberi | ||
![]() |
||
Çukurova Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Habitat Derneği işbirliğiyle yürütülen Çukurova Tech projesi kapsamında şubat ayı eğitim programı tamamlandı. Robotik kodlama, yapay zeka, üretken yapay zeka araçları, tasarım odaklı düşünme ve Scratch gibi birçok farklı başlıkta planlanan program, ilkokuldan liseye kadar farklı yaş gruplarına hitap ediyor. TEKNOLOJİYLE ÜRETEN NESİLLER YETİŞİYOR Alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde öğrenciler hem teorik bilgi ediniyor hem de uygulamalı çalışmalar yapıyor. Yazılan kodlar anında test ediliyor, robot kitleriyle projeler geliştiriliyor.Program kapsamında çocuklar ve gençler; analitik düşünme, problem çözme, ekip çalışması ve üretkenlik becerilerini güçlendiriyor. Çukurova Tech projesiyle, teknolojiyi tüketen değil üreten bireyler yetiştirmek hedefleniyor.
BAŞKAN KOZAY: “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ” Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, gençlere yönelik teknoloji yatırımı yaptıklarını ifade ederek, “Geleceğin dünyasında söz sahibi olacak nesiller yetiştirmek istiyorsak çocuklarımızı ve gençlerimizi teknolojiyle erken yaşta buluşturmak zorundayız. Çukurova Tech ile amacımız; düşünen, üreten, problem çözen ve kendine güvenen bireyler yetişmesine katkı sağlamak. Eğitimlerimiz her alanda devam ediyor” dedi.
|
||
|
||
| Etiketler: ÇUKUROVA, TECH, ŞUBAT, EĞİTİMLERİ, TAMAMLANDI, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








