301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Haziran 2023 - Salı 21:53
 
Göl mahallesi Bulvarı tamamlanıyor
Göl mahallesi Bulvarı tamamlanıyor
GÜNDEM Haberi


Turgut Özal Bulvarı’nın trafik yükü azalacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da trafik sorununu azaltmak için alternatif yollar yapmaya, yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Yapımı süren ve kısa süre içinde hizmete girmesi planlanan Göl Mahallesi Bulvarı'ndaki çalışmaları denetleyen Başkan Zeydan Karalar, böylece Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafik yükünün azalacağını söyledi.

Başkan Zeydan Karalar şöyle devam etti: “Karayolları Kavşağı’nı Süleyman Demirel Bulvarı'na bağlayacak olan 23 metre genişliğinde ve toplam 4 şeritli Göl Mahallesi yolu tamamlandığında, Turgut Özal Bulvarı trafiğinin önemli bir kısmı buraya yönelecek. Süleyman Demirel Bulvarı kör bir bulvar olmaktan kurtularak alternatif bağlantı sağlanacak. Göl Mahallesi Bulvarı yolu ile Karayollarından girip doğrudan Süleyman Demirel Bulvarı'na geçilecek. Turgut Özal Bulvarı'ndaki trafik ciddi biçimde rahatlayacak.”

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Göl, mahallesi, Bulvarı, tamamlanıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı