301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Kasım 2021 - Pazartesi 21:48
 
Lütfi Doğan stantı boş bırakmadı
Lütfi Doğan stantı boş bırakmadı
GÜNDEM Haberi


Lezzet festivalinde en güzel stantların başında Sanrıçam Belediyesi’nin stantını vermiştik. Süslü veya ürünlerin zengin olması önemli değildi.
Sarıçam ilçenin sembolü haline gelen nar festivalini stanta taşımışlardı. Ayrıca Sarıçam’a uygun ismiyle kozalakları alıp şurup yapmaları ise, adına ve lezzetine, ilçenin kimliğine birebir örtüşen ürünleri sergilemeleri, herkese ücretsiz nar ikram etmeleri de takdire şayandı.
Sarıçam Belediyesinin stantına birbirinden ünlü konuklar ziyaret etti. Tabi hepsini ağırlayan isim elbette istatikçi Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Lütfi Doğan’dı. 
Lütfi Doğan lezzet festivali boyunca gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Yani Başkan Bilal Uludağ’ın gözü arkada kalmadı gibi. 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Lütfi, Doğan, stantı, boş, bırakmadı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı