|
||
| Seyhan Belediyesi, tarihi Ziya Paşa Parkı’nı yeniliyor: Doku korunacak | ||
| Seyhan Belediyesi, tarihi Ziya Paşa Parkı’nı yeniliyor: Doku korunacak | ||
| GÜNDEM Haberi | ||
![]() |
||
Seyhan Belediyesi, Büyüksaat bölgesindeki Ziya Paşa Dinlenme Parkı’nda yenileme çalışması başlatıyor. Başkan Vekili Hasibe Akkan, parkın tarihi ve doğal dokusunun korunarak daha kullanışlı hale getirileceğini söyledi. Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan, teknik ekiplerle birlikte parkı gezerek yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projede mevcut yeşil dokunun ve parkın yıllar içerisinde oluşan karakterinin korunmasına öncelik verileceği belirtildi.
“Parkın ruhu ve dokusu bozulmayacak” Akkan, “Burada bir yenileme çalışması yapıyoruz. Mevcut dokuyu fiziksel anlamda güçlendirerek bir konsept genişletmesi gerçekleştiriyoruz. Temel anlamda parkın ruhu ve dokusu bozulmayacak. Burası yerleşik bir park ve yıllardır müdavimleri olan önemli bir yaşam alanı. Tarihi dokunun içerisinde yer alan güzel bir yeşil alan” dedi. Parkın daha işlevsel ve estetik hale getirilmesini hedeflediklerini ifade eden Akkan, “Daha kullanışlı, daha estetik ve adına yakışır bir park oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziya Paşa’ya, Adana’mıza ve Büyüksaat bölgemize değer katacak bir dokunuş yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Esnafın talep ve önerilerini dinledi |
||
|
||
| Etiketler: Seyhan, Belediyesi,, tarihi, Ziya, Paşa, Parkı’nı, yeniliyor:, Doku, korunacak, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








