|
||
| Yüreğir Belediyesi’nden Acılı Aileye Vefa Demirçalı kendine yakışanı yaptı... | ||
| Yüreğir Belediyesi’nden Acılı Aileye Vefa Demirçalı kendine yakışanı yaptı... | ||
| GÜNDEM Haberi | ||
![]() |
||
Yüreğir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yaparken yaklaşık iki ay önce aracında başından vurulmuş halde ölü bulunan Batuhan Mustafa Bozdemir’in ailesine anlamlı bir destek geldi. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, yaşanan acı olayın ardından Bozdemir ailesini yalnız bırakmadı. Belediye yönetimi, hayatını kaybeden genç personelin boşalan görevine kardeşi Ali Rıza Bozdemir’i getirerek aileye vefa örneği gösterdi.
HERKESİ YASA BOĞDU
BABA MUSTAFA BOZDEMİR: “BU VEFAYI UNUTMAYACAĞIZ” Acılı baba Mustafa Bozdemir, belediye yönetimine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
|
||
|
||
| Etiketler: Yüreğir, Belediyesi’nden, Acılı, Aileye, Vefa, Demirçalı, kendine, yakışanı, yaptı..., |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








