|
||
| ABDULLAH DOĞRU SAHADA RİSK ALANLAR TAKİP EDİLİYOR DEDİ! | ||
| ABDULLAH DOĞRU SAHADA RİSK ALANLAR TAKİP EDİLİYOR DEDİ! | ||
| SİYASET Haberi | ||
![]() |
||
Seyhan Barajı’nda son dönemde etkili olan yoğun yağışlar ve ani sıcaklık artışlarına bağlı kar erimeleri nedeniyle su seviyesi yükseldi. Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından kontrollü su tahliyesi süreci başlatıldı. AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, “DSİ, AFAD ve ilgili kurumlarımız koordinasyon içinde tarama ve kontrol çalışmalarını aralıksız yürütmekte. Devletimizin tüm imkânları sahadadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği önceliğimizdir” dedi. Seyhan Barajı’nda son dönemde etkili olan yoğun yağışlar ve kar erimeleri nedeniyle su seviyesi hızla yükseldi. Bu durum üzerine Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından başlatılan kontrollü su tahliyesi süreci devam ederken, AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Abdullah Doğru süreci ve alınan tedbirleri kamuoyuyla paylaştı. “DEVLETİMİZİN TÜM İMKANLARI SAHADA”
Seyhan Barajı’nda son dönemde etkili olan yoğun yağışlar ve ani sıcaklık artışlarına bağlı kar erimeleri nedeniyle su seviyesi yükseldi. Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından kontrollü su tahliyesi süreci başlatıldı. AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, “DSİ, AFAD ve ilgili kurumlarımız koordinasyon içinde tarama ve kontrol çalışmalarını aralıksız yürütmekte. Devletimizin tüm imkânları sahadadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği önceliğimizdir” dedi. “VATANDAŞIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ” |
||
|
||
| Etiketler: ABDULLAH, DOĞRU, SAHADA, RİSK, ALANLAR, TAKİP, EDİLİYOR, DEDİ!, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








