301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Haziran 2024 - Pazar 22:36 Bu haber 962 kez okundu
 
Adana Fenerbahçeliler Derneği’ne Kınama!
Adana Fenerbahçeliler Derneği’ne Kınama!
SPOR Haberi


Adana Fenerbahçeliler Derneği’nin organize ettiği Başkan Ali Koç’un Divan Oteli’nde ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım’ın Sheraton Oteli’ndeki toplantılarında gazeteciler arasında ayrım yapılması dikkat çekti.

Türkiye’de tüm gözlerin Fenerbahçe’nin 8-9 Haziran’da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulu’na çevrildiği bir ortamda Başkan Ali Koç ile Başkan Adayı Aziz Yıldırım’ın Adana’da yaptıkları toplantılara davet edilmeyen medya mensupları Adana Fenerbahçeliler Derneği’ne tepki gösterdiler.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu tarafından yapılan açıklamada,

"Kongre üyeleri ile yapılan toplantılara bazı gazetecilerin davet edilerek, diğer gazeteler, tv ile internet medyasının YOK sayılması asla kabul edilemez. Gazeteleri ayırmak son derece çirkin yaklaşımdır.

Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi medya kuruluşlarını kullanmak hiç kimsenin haddi değildir. Adana Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin ayrımcı davranışlardan uzak olması ve basına eşit mesafede olması gerekmektedir." denildi.

Adana Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin yaptıkları bu ayrımcılığa son vererek, bundan sonra medyaya eşit davranmaları tek temennimiz.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Fenerbahçeliler, Derneği’ne, Kınama!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı