301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Eylül 2024 - Cumartesi 20:55 Bu haber 227 kez okundu
 
Ağaç katliamında kim doğruyu söylüyor?
Ağaç katliamında kim doğruyu söylüyor?
AKTUALİTE Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi'nden "Ağaç kesimiyle hiçbir ilgimiz yok" açıklaması, kafaları karıştırdı. O halde Büyükşehir Belediyesi'na ait yere, kimler girerek bu ağaçları küökünden soktürdü. 
    
  TMMOB Adana İKK ve Adana Ekoloji Platformu tarafından yapılan açıklamada, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda gerçekleştirilen “ağaç katliamı” nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi suçlanmıştı. Ancak, Adana Büyükşehir Belediyesi bu iddialara yanıt vererek ağaç kesimiyle ilgili hiçbir ilgilerinin olmadığını belirtti.

Adana'da, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda yapılan ağaç kesimi tartışmalara yol açtı. TMMOB Adana İKK ve Adana Ekoloji Platformu, ağaçların kesilmesinden dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi'ni suçladı. Ancak belediye, yaptığı açıklamada ağaç kesimiyle hiçbir ilgilerinin olmadığını belirterek iddiaları reddetti.

TMMOB ve Adana Ekoloji Platformu'ndan Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda gerçekleştirilen ağaç katliamına tepki
TMMOB Adana İKK ve Adana Ekoloji Platformu temsilcileri, İMO Adana Şubesi'nde düzenlenen basın toplantısında ağaç kesimiyle ilgili suçlamalarını dile getirmişti. TMMOB Adana İKK Sekreteri Kerem Şahin tarafından okunan açıklamada, “Ağaçların kesildiği yer, mülkiyeti Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait olup, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmiş bir alandır. Bu nedenle, bu katliamda Adana Büyükşehir Belediyesi neden yer alıyor, anlamakta zorlanıyoruz” ifadeleri kulllanmıştı.

"Biz Yıkan Değil, Yapan ve Yaşatan Bir Belediyeyiz"
Adana Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda yapılan ağaç kesimiyle belediyemizin hiçbir ilgisi yoktur. Bahse konu alan Adana Büyükşehir Belediyesi'nin yetki alanında değildir. Biz yıkan, yok eden değil, yapan ve yaşatan bir belediyeyiz. Asılsız haberlere ve iftiralara itibar etmeyin," denildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ağaç, katliamında, kim, doğruyu, söylüyor?,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı