301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Kasım 2023 - Çarşamba 23:23 Bu haber 192 kez okundu
 
ADANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PYK TOPLANTISI
ADANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PYK TOPLANTISI ADASO'DA YAPILDI
EĞİTİM Haberi


ADANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PYK TOPLANTISI ADASO EV SAHİLPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Protokol Yürütme Kurulu (PYK) toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Murat Yüksel, ADASO Genel Sekreteri Bora Kocaman, Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fevzi Tanatar ve Mesleki Gelişim ve Belgelendirme Direktörü Çiğdem Yüzgeç katıldı.

Türkiye’de özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında mesleki ve teknik eğitime yönelik hayata geçirilen ‘Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü’ kapsamında gerçekleştirilen PYK toplantısında 2023- 2024 öğretim yılında Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Müfredat, makine parkı ve sarf malzeme, öğrenciler, öğretmenler, beceri eğitimleri ve işletmeler konu başlıklarında AMTAL’de yapılacak eylem planları görüşüldüğü toplantıda ayrıca genel anlamda mesleki eğitimin bölge ve ülke ekonomi önemi açısından önemi, önümüzdeki dönem ihtiyaç duyulacak meslekler ve mesleki eğitimin kalitesinin artırılmasına yönelik yapılacak makro anlamdaki çalışmalarla ilgilide fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, MESLEKİ, VE, TEKNİK, ANADOLU, LİSESİ, PYK, TOPLANTISI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı