301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Temmuz 2024 - Cuma 22:45 Bu haber 593 kez okundu
 
“Adana’nın her karışında alın teri ve izimiz var!”
“Adana’nın her karışında alın teri ve izimiz var!”
SİYASET Haberi


MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bir günlük çalışma ziyareti için gittiği Karaisalı’da ilçe teşkilatında istişarelerde bulundu, belediyenin çalışmalarını yerinde gördü,  çarşı pazarda vatandaşlarla bir araya geldi.

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak Adana’mızın her karışında alın teri ve izimiz; daha güzel, daha müreffeh bir Adana hedefimiz var. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda insanımızı ve doğayı kuşatan hizmet aşkı ve heyecanımızla durmadan çalışmaya devam ediyoruz.”

Çarşı pazarı gezerek vatandaşların hâl ve hatırlarını soran, hemşehrileriyle samimi ve sıcak diyaloglar kuran Yusuf Kanlı, iletilen sorunlarla yakından ilgilenirken, her yaştan kimi vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Yusuf Kanlı’nın içten ve tevazu ile yaklaşımı Karaisalıların gönüllerini fethetti, büyük takdir gördü.

Başkan Yusuf Kanlı gönülleri fethetti!

“Hedefimiz daha güzel daha müreffeh Adana!”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda insanımızı ve doğayı kuşatan hizmet aşkı ve heyecanımızla durmadan çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI KARAİSALI’DA

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bir günlük çalışma ziyareti kapsamında gittiği Karaisalı’da MHP İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci ve İlçe Yönetimiyle istişarelerde bulundu. Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek’in de katıldığı ziyarete MHP İl Sekreteri Umut Polat, İl Başkan Yardımcısı Mete Palalı, İl Sekreter Yardımcısı Sadık Doğan da eşlik ettiler.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ, SOHBET ETTİ

Daha sonra aynı heyetle beraber çarşı pazarı gezerek vatandaşların hâl ve hatırlarını soran, hemşehrileriyle samimi ve sıcak diyaloglar kuran Yusuf Kanlı, iletilen sorunlarla yakından ilgilenirken, her yaştan kimi vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Yusuf Kanlı’nın içten ve tevazu ile yaklaşımı Karaisalıların gönüllerini fethetti, büyük takdir gördü.

 

BELEDİYE BAŞKANI BEKİR ŞİMŞEK BİLGİ VERDİ

Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Varda Köprüsü civarında bulunan tesisler ve Karaisalı Belediyesi Macera Parkı’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu bölgedeki inceleme gezilerine İl Başkan Yardımcısı Fuat Toygar da katıldı.

 

“DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Yusuf Kanlı, gezilerin ardından yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Adana’mızın her karışında alın teri ve izimiz; daha güzel, daha müreffeh bir Adana hedefimiz var. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda insanımızı ve doğayı kuşatan hizmet aşkı ve heyecanımızla durmadan çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“EŞİT, ADİL VE KALİTELİ HİZMET” VURGUSU…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Memleketimizin saygın, Hareketimizin vefalı bir evladı olan Karaisalı Belediye Başkanımız Bekir Şimşek'in tüm hemşehrilerimize eşit, adil ve kaliteli hizmet üretme gayretini alkışlıyoruz ve her zaman yanındayız.” dedi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Adana’nın, her, karışında, alın, teri, ve, izimiz, var!”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı