301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Ocak 2024 - Pazartesi 11:54 Bu haber 189 kez okundu
 
AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE HERKES MEMUR OLARAK GÖREV YAPMALI
AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE HERKES MEMUR OLARAK GÖREV YAPMALI
EKONOMİ Haberi


Memur-Sen ve Sağlıksen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ASM grup elemanları temsilcileri ile  Evliya Çelebi Uyguluma Otelinde bir araya gelerek basın açıklaması yaptılar.

Nennioğlu yapmış olduğu açıklamada;

“Aile Sağlığı Merkezi (ASM) Grup Elemanları, sağlık sektöründe aile hekimliği uygulamalarında görev alan ve sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulmasına destek olan bir meslek grubunu ifade eder. ASM Grup Elemanları, aile hekimlerinin yanında çalışarak hastaların kayıt işlemlerini gerçekleştirir, muayene ve tetkiklerde yardımcı olur, randevu düzenlemelerini yönetir ve genel ofis düzenine katkı sağlar. Sağlık sektörünün önemli bir parçasını oluşturan bu grup, aile hekimliği sisteminin işleyişine katkıda bulunur. Ancak, çalışma koşulları ve statüleri konusunda yaşadıkları sorunlar nedeniyle dikkat çekerler.
Bugün burada bir araya gelerek, Aile Sağlığı Merkezlerindeki çalışma şartları ve yaşadığımız sorunları tartışmak üzere bulunuyoruz. Aile hekimliği sisteminin başlamasıyla birlikte birçok değişiklik yaşandı ve bu değişikliklerin biz çalışanlara olan etkilerini gözlemledik.

Aile Sağlığı Merkezi, aileyi bütüncül bir şekilde değerlendiren, koruyucu sağlık hizmetlerini sunan önemli bir kurum haline geldi. Ancak, bu süreçte yaşadığımız sorunlar da bir o kadar önemli. İşleyişteki sorunları çözmek, çalışanlar arasındaki eşitsizlikleri gidermek ve daha sağlıklı bir çalışma ortamı için bir araya geldik.

Bu süreçte emek veren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. 

Birlikte daha güçlü ve adil bir sistemi oluşturmak için bir araya geldiğimiz bu platformda, yaşadığımız sorunları çözmek adına kararlı bir şekilde mücadele edeceğimize inanıyorum.

Bugün Adana’dan meşaleyi yakıyoruz. ASM grup elamanları devlet kadrosuna alıncaya kadar mücadeleye devam.”Dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AİLE, SAĞLIĞI, MERKEZLERİNDE, HERKES, MEMUR, OLARAK, GÖREV, YAPMALI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı