301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Mart 2024 - Salı 23:38 Bu haber 135 kez okundu
 
Ali Babacan Adana'da
Ali Babacan Adana'da
SİYASET Haberi


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları ve bir dizi ziyaret için yarın Adana'ya gelecek.

Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği tarihe göre 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler yaklaşırken, siyasi partilerde propaganda çalışmaları hız kazandı. Tüm siyasi partilerin liderleri, ülke genelindeki belediye başkan adaylarının tanıtımları ve proje lasmanları için il ziyaretlerini sıklaştırdı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın da yerel seçim çalışmaları ve bir dizi ziyaret için yarın Adana'ya geleceği belirtildi.

DEVA Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Milli, Adana’ya gelecek olan DEVA Partisi genel Başkanı Ali Babacan'ın Seyhan, Çukurova ve Yüreğir’deki programlara katılacağını, esnaf ve vatandaşları ziyaret edeceğini ifade etti.

Genel Başkan Babacan'ın Yüreğir’de vatandaşlarla iftar yapacağı bilgisi veren Milli, "Adana’ya verdiği değeri her fırsatta gösteren, ilgi ve alakasını bizlerden ve hemşerilerimizden asla esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, yerel seçim çalışmalarımız kapsamında Adanalı hemşerilerimizi ziyarete geliyor. Genel Başkanımız, Adana’da ilk belediye başkan adaylarımızı açıkladığımız tarihten hemen sonra Adana’ya gelmiş ve Pozantı, Karaisalı, Sarıçam, İmamoğlu, Kozan ve Yumurtalık ilçe ziyaretleriyle seçim çalışmaları startımızı vermiştik. Seyhanlı, Çukurovalı, Yüreğirli ve Adanalı tüm hemşerilerimizi, gerçekleştireceğimiz ziyaret programına ve iftar buluşmamıza davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ali, Babacan, Adana'da,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı