301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Şubat 2024 - Salı 21:47 Bu haber 142 kez okundu
 
ASKON’ DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
ASKON’ DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
EĞİTİM Haberi


Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gerçekleştirilen nezaket ziyaretine, Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Genç ASKON Başkanı Ömer Feyzullah Hıradağı, Yönetim Kurulu Üyesi İmam Gazali Hıradağı, Abdulvahap Bilge, İlker Medeni, İsa Topal, Bekir Aydemir ve Kurtuluş Şengül katıldı.

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tekve’ ye nezaket ziyaretinde bulunan görüşmede ASKON Başkanı Recep Çalışkan, yapılan çalışmalarla alakalı karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Nazik misafirperverliği, hoş sohbetleri, sarf ettikleri azim ve gayretten ötürü teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tekve, ASKON’ un yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Eğitime verdikleri önemi de bildiklerini belirterek, ortak projelerin gerçekleşmesinden memnuniyet duyacaklarını söyledi. ASKON Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları bu anlamlı ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ASKON’, DAN, İL, MİLLİ, EĞİTİM, MÜDÜRLÜĞÜNE, ZİYARET,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı