301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Mart 2024 - Cuma 23:02 Bu haber 141 kez okundu
 
BAŞKAN AKAY KADROLU İŞÇİLERİN DE YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
BAŞKAN AKAY KADROLU İŞÇİLERİN DE YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
EKONOMİ Haberi


SEYHAN’DA EN DÜŞÜK KADROLU İŞÇİ MAAŞI 47 BİN 500 TL OLDU

AKAY, “ EMEĞİN DEĞERİNİ EN ÜSTTE TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ “

 

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan adayı Akif  Kemal Akay, belediyede çalışan kadrolu işçiler için tüm imkanları zorlayarak 47 bin 500 lira ücret verme kararı aldıklarını belirtti. Akay, ‘  Emeğin değerini en üstte tutmaya devam edeceğiz’ dedi.

 

 

 

“ BÜTÜN İMKANLARI ZORLADIK ”

 

Seyhan halkı ile birlikte yönettikleri ilçenin tüm alanlarında kıymetli emekleri olan taşeron işçilerin kısa bir süre önce ücretlerini 36 bin lira yaptıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,    Kadrolu işçilerimizin ücretleri konusunda da DİSK Genel İş 1 Nolu  Şube yönetimi ile yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde  bütün imkânlarımızı zorladık ve süreçte sona geldik. Aldığımız karar gereğince en düşük kadrolu işçimizin ücretini 47 bin  500 lira olarak belirledik. Hayırlı ve uğurlu olsun ’ diye konuştu.

 

 

 

GÜLE GÜLE HARCASINLAR

 

Başkan  Akay konuşmasını şöyle tamamladı, ‘ Emek en yüce değerdir ’ ilkesine sadık kalan belediyecilik anlayışı ile Seyhan Belediyesi’nin çalışanlarının haklarını her zaman koruduk. İşçimizin rahat bir hayat ortamında çalışmasını sağladığımız gibi, tüm haklarını da kesintisiz veren bir belediye olduk. Taşeron işçilerimizin ardından kadrolu işçilerimizin ücretlerine dair vermiş olduğumuz bu karar ile sevinçlerine ortak olmak da bizleri mutlu ediyor. Aileleri ile birlikte güle güle harcasınlar. “

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, AKAY, KADROLU, İŞÇİLERİN, DE, YÜZÜNÜ, GÜLDÜRDÜ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı