301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Mart 2024 - Perşembe 22:02 Bu haber 133 kez okundu
 
BAŞKAN AKAY, “ SEYHANLI'YA GÜVENİYORUM “
BAŞKAN AKAY, “ SEYHANLI'YA GÜVENİYORUM “
SİYASET Haberi


AKAY, “ KAZANAN HALK OLACAK, SEYHANLI İLE OMUZ OMUZA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ ”

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Pazar günü Seyhan halkının sandık başına giderek yeniden Seyhan’ın ve Seyhan halkının kazanması için kıymetli oylarını kullanacağına işaret edip “İlkemiz her daim Seyhan halkı kazanacak, hizmet kazanacak oldu. Yeni dönemde yine Seyhanlı'yla omuz omuza yürümeye devam edeceğiz’ dedi.

 

YİNE HALKIMIZ KAZANACAK

5 yıllık belediye başkanlığı döneminde her zaman ‘Seyhan’ı birlikte yönetme’ ilkesiyle hareket ettiğini belirten Başkan Akay, demokrasilerin bayramı olan seçimlerin ilçenin kaderini belirleyen faktör olduğuna işaret edip ‘Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin Seyhan halkı tarafından takdirle karşılanıyor olmasını her zeminde görerek htik. Seyhan hizmete susamış bir ilçe olarak bizim halkın kazanmasına yönelik belediyecilik ilkemizle en güzel hizmetleri aldı. Yeni dönemde de Seyhan halkının desteği ile bu hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz’ açıklamasını yaptı.

 

5 YIL DAHA HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 5 yıldır vatandaşların desteğine layık olmak adına canla başla çalıştıklarını, Türkiye’ye örnek olacak hizmetleri üretip bunun da karşılığını Seyhan halkının almasından dolayı en büyük gücü ve dayanağı Seyhan halkından alarak yeni dönem için yola çıktıklarını vurguladı. Akay, ‘Bir beş yıl daha halkımızla birlikte Seyhan’ı yönetip birlikte başaracağız. Ben bunu halkımızdan gelen güzel dönüşümler ile görüyorum. Seyhan halkı sandığa gittiğinde kendisine hizmet edeni takdir etmesini bilir. Her zaman aklıselim davranarak kendisinin yanında olanı, hizmet edeni Seyhan halkı takdir eder. Ben Seyhanlıya her zaman güvendim, güvenmeye de devam ediyorum’ dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, AKAY,, “, SEYHANLI'YA, GÜVENİYORUM, “,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı