301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Mart 2024 - Pazar 22:48 Bu haber 124 kez okundu
 
BAŞKAN ÇAY’DAN KADINLARA ÖZEL PROJE
BAŞKAN ÇAY’DAN KADINLARA ÖZEL PROJE
GÜNDEM Haberi


“HANIMELİ KAFE İLE GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIM EVİ”

 

Pozantı Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, yeni dönemde evli ve çalışan kadınları ilgilendiren “Kreş ve Gündüz Bakım Evi” projesini hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.

 

 

 

Belediye Başkanlığı sürecinde birçok projeye imza atarak Pozantılı’ların gönlünde taht kuran Başkan Mustafa Çay, yeni dönemde hayata geçireceği Kreş ve Gündüz Bakım Evi projesini özellikle çalışan kadınların çok seveceğini dile getirdi.

 

 

 

Zafer Mahallesinde bulunan Hüma Hatun Kına ve Toplantı Evi ile Sebze ve Meyve Kurutma Merkezi bahçesine yapmayı düşündükleri kreş ve gündüz bakım evi için çeşitli örnek projelerin ellerinde olduğunu belirten Başkan Mustafa Çay, “Bu proje bitince, özellikle dalında uzman 3 personelimiz görev yapacak. Çalışan kadınlar çocuklarını gönül rahatlığı ile gündüz bakım evine bırakacak" şeklinde konuşarak, güvenlik önlemleri ve eşsiz yapısıyla çocukların da burada olmaktan mutlu olacağına vurgu yaptı.

 

 

 

PROJE ZENGİNİ BAŞKAN

 

Başkan Mustafa Çay’ın yine başka bir projesi olan Hanımeli Kafe projesi sadece kadınlara özel olacak. Bu kafeye sadece kadınların girebileceğinin altını çizen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Hanımeli Kafe'nin kadınların kendini ifade edeceği bir yer olacağına vurgu yaptı.  Hanımeli Kafe'nin, kadınların birlikte vakit geçirebileceği nezih bir yer olacağını da dile getiren Başkan Çay, "Kafemizi sebze meyve kurutma merkezimizin sol tarafında kalan bölgeye yapacağız. Zafer Mahallesi sakinleri artık kreşi ve gündüz bakım evi, Şehit Kasım Hoca Parkı ve Hanımeli Kafesi ile daha yaşanır hale gelecek" diye konuştu.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ÇAY’DAN, KADINLARA, ÖZEL, PROJE, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı