301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Şubat 2024 - Pazar 23:34 Bu haber 144 kez okundu
 
Başkan Hülya Erdem, 7’den 77’ye komşularıyla birlikte…
Başkan Hülya Erdem, 7’den 77’ye komşularıyla birlikte…
GÜNDEM Haberi


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem “Bugün Köydeyiz” buluşmalarını aksatmadan sürdürüyor

Hülya Erdem, her karışta Ceyhanlı’nın yanında

Başkan Hülya Erdem’le adım adım Ceyhan…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’ın her karışına ulaşıyor, komşularıyla, hemşehrileriyle bir araya geliyor.
“Bugün Köydeyiz” buluşmaları kapsamında Ceyhanlılarla buluşan, düzenli bir şekilde vatandaşları ziyaret eden Başkan Hülya Erdem, bu kapsamda Mustafabeyli, Günlüce, Tatarlı, Çataklı ve Burhanlı köylerinde dostluğu, kardeşliği, birliği pekiştirdi.
DOSTLUK VAR, KARDEŞLİK VAR…
Çiçeklerle karşılanan, hemşehrileriyle hoş sohbetler eden, güzel vakitler geçiren, sorunlarını dinleyen, çözüm üreten, çözüm yolu sunan Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanımızın her köşesinde dostluk var, ilçemizin her karışında kardeşlik var, birlik ve beraberlik var. Bu dostluğu, kardeşliği, birliği pekiştirmek adına yoğun bir emek harcıyoruz. Belediyeciliğin sadece rutin belediyecilik hizmetlerinden ibaret olmadığını biliyoruz. Vatandaşlarımıza en güzel, örnek hizmetleri sunarken sosyal ve toplumsal sorunlara da eğiliyoruz. Çözebildiğimiz sorunları çözmenin huzurunu yaşarken mahallelerimizde, köylerimizde komşularımızla sohbet etmenin, dertleşmenin kıvancını taşıyoruz” diye konuştu.
BİR GÜN DEĞİL HER GÜN…
7'den 77'ye kadar tüm komşularının ihtiyaç ve taleplerini yerinde belirleyip hizmet götürmeye devam ettiklerini, vatandaş odaklı, çevreye duyarlı, sosyal demokrat belediyeciliği esas aldıklarını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Bir gün değil, her gün komşularımızla el ele kol kola şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Hülya, Erdem,, 7’den, 77’ye, komşularıyla, birlikte…,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı