301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Şubat 2024 - Çarşamba 14:27 Bu haber 137 kez okundu
 
BİLGİÇ, “TÜM TİCARET BORSALARI İLE ETKİLEŞİM İÇERİSİNDE OLMAK İSTİYORUZ”
BİLGİÇ, “TÜM TİCARET BORSALARI İLE ETKİLEŞİM İÇERİSİNDE OLMAK İSTİYORUZ”
EKONOMİ Haberi


Adana Ticaret Borsası, Kozan, Söke ve Aydın Ticaret Borsaları ile ‘Kardeş Borsa’ olmalarının ardından Tarsus Ticaret Borsası’yla da imzalanan protokol ile ‘Kardeş Ticaret Borsa’sı oldu.

Adana Ticaret Borsası Yönetimi ile Tarsus Ticaret Borsası Yönetimin hazır bulunduğu ‘Kardeş Ticaret Borsa’ Protokolü Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke’nin imzalamasıyla hayata geçirildi.

 

BİLGİÇ, “HEPİMİZ HİZMET AMACI TAŞIYORUZ”

TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında kıyaslama çalışması ve protokol imzalamak için bir araya geldiklerini ifade eden Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, yaptığı konuşmada “Kozan TB, Söke TB ve Aydın Ticaret Borsaları ile ‘Kardeş Borsa’ olmamızın ardından bu protokol ile de Tarsus Ticaret Borsamızla kardeş borsa olduk. Hepimiz hizmet amacı taşıyoruz. Bereketli toprakları olan Çukurovamızın bereketini daha da arttırmak için çalışıyoruz. Atalarımızında ifade ettiği gibi; "Birlikten kuvvet doğar”, “Bir elin nesi var iki elin sesi var” Eminiz ki borsalarımız arasında ekonomik ve insani ilişkileri güçlendirme, hizmet ve kalite anlayışını paylaşma amacıyla girdiğimiz bu yol, başarıyla amacına ulaşacaktır.

ÇUKUROVAMIZIN DÜNYAYI DOYURACAK POTANSİYELİ VAR

Başkan Bilgiç, “Çukurova’nın en önemli sektörlerinden olan tarım ve gıda bizim için vazgeçilmezdir. Ne yapıp edip tarım ve gıdayı sürdürülebilir kılmalıyız. Çukurova, potansiyelini tam anlamıyla kullanıldığı takdirde Türkiye’yi hatta dünyayı doyurmaya büyük katkı sunacak ovaların başında gelmektedir. Adana Ticaret Borsası olarak kurumsal altyapı ve hizmet kapasitemizi artırmak için bugüne kadar çok güzel projeler gerçekleştirdik. Çalışmalarımız ve projelerimiz ile Adana’nın tüm ilçelerindeki üreticilerimize ve üyelerimize ulaştık. Tarımın ve tarımsal ürünlerin sürdürülebilirliği için yoğun mesailer harcadık. Bundan sonra da gayret ve çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdüreceğiz. Yeni projeler ve faaliyetler için hazırlıklarımız sürmektedir. İşbirliği ve güç birliği ile daha kapsamlı projelere imza atacağımıza inanıyoruz. İletişimin güçlendirilmesi, karşılıklı hizmet standartlarının artırılması, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlenmesini hedeflemekteyiz. Bu kapsamda, Tarsus Ticaret Borsası ile imzalamış olduğumuz Kardeş Borsa Protokolü hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

MUSTAFA TEKE, “AKREDİTASYON ANLAMINDA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİMİZ VAR”

Kardeş Ticaret Borsa Protokolü imzalamak için Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte geldiği Adana Ticaret Borsasında konuşan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke, “Bizleri ağırladığınız ve Kardeş Ticaret Borsa olduğunuz için yönetimimiz ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler zaten kardeşiz ama bugün bunu imza altına alıyoruz. Akreditasyon anlamında var olan Türkiye’de birinciliğimizi sürdürme hedefindeyiz. Güçlü bir ekibimiz var. Temennimiz sizlerin de birlikteliğiyle başarılı çalışmalarımızı çeşitlendireceğiz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Adana TB Başkanı Şahin Bilgiç ile Tarsus TB Başkanı Mustafa Teke ‘Kardeş Ticaret Borsa’ protokolünü imzaladı.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , BİLGİÇ,, “TÜM, TİCARET, BORSALARI, İLE, ETKİLEŞİM, İÇERİSİNDE, OLMAK, İSTİYORUZ”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı