301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Şubat 2024 - Perşembe 22:41 Bu haber 148 kez okundu
 
Ceyhan Belediyesi çalışanlarının maaşına iyileştirme
Ceyhan Belediyesi çalışanlarının maaşına iyileştirme
GÜNDEM Haberi


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye çalışanlarının maaşlarını iyileştirmek amacıyla DİSK Genel-İş 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Çapar ile ek protokol yaptı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını hak ettikleri değeri vermek için çaba gösteriyor. Göreve geldiği ilk günden beri çalışanların özlük haklarını ön planda tutan Başkan Erdem, maaşları günün ekonomik koşullarına uygun şekilde güncellemeye özen gösteriyor ve ekonomik zorluklara rağmen işçilerin haklarını korumaya devam ediyor.

Başkan Erdem, ekonomik şartların zorlaştığı bu dönemde çalışma arkadaşlarının daha iyi yaşam koşullarına sahip olmaları için hazırladığı ek protokolü DİSK Genel-İş 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Çapar ve yönetimiyle paylaştı.

Bu çerçevede, belediye bünyesinde çalışan şirket personelinin 2024 yılı asgari ücretlerine ek olarak 4.520 TL iyileştirme yapıldı. Başkan Hülya Erdem, belediye çalışanlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirterek, "Ceyhan'ımızın her köşesinde özveriyle çalışan, halkımızın huzur ve güvenliği için çaba gösteren çalışma arkadaşlarımızı ekonomik baskılara karşı korumak ve daha iyi yaşam koşulları sağlamak için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. İşçilerimizin emeklerinin karşılığını hak ettikleri şekilde alabilmeleri için çaba gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ceyhan, Belediyesi, çalışanlarının, maaşına, iyileştirme, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı