301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Aralık 2023 - Salı 22:22 Bu haber 179 kez okundu
 
Ceyhan Cumhuriyet İlkokulu'ndan Anlamlı Sergi
Ceyhan Cumhuriyet İlkokulu'ndan Anlamlı Sergi
EĞİTİM Haberi


Adana'nın Ceyhan ilçesinde Cumhuriyet ilkokulunun düzenledıği "Kaybolmaya Yüz Tutmuş meslekler" sergisi büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet ikokulu'nda öğretmen, öğrenci ve velilerinin hazırladığı     "Kaybolmaya Yüz Tutmuş meslekler"sergisi büyük ilgi gördü.

Okul bahçesinde yapılan serginin açılışına katılan Kaymakam Muhammed Gürbüz,ilçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Bozkurt,ilçe Sağlık Grup Başkanı Hürrem Cebeci ve protokol üyeleri, kurdeleyi birlikte kesti.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Atasoy,"Anlamlı sergimize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.Sergide Kaybolmaya Yüz Tutmuş meslekler erbapları ve geleneksel kültüre ait geçmişte kullanılan malzemeler yer aldı.

Sergiye katılan Kaymakam Muhammed Gürbüz,ilçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Bozkurt, ilçe Sağlık Grup Başkanı Hürrem Cebeci,ve protokol üyeleri,öğrencilere ve velilere teşekkür ettiğini belirterek,"Yoğun bir emek gayretle geleneksel sanatların çocuklarımıza ve velilere duyarlı icatlarını önemsediğimizi halkımızın, Kaybolmaya yüz tutmuş zanaatkarlarımıza sahip çıkmamız gerekir.Bu konuda öncülük yaparak,böyle anlamlı bir etkinliği geleneksel hale getiren ilçe Milli Eğitim Müdürümüze, Cumhuriyet İlkokulu Müdürüne ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum"dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ceyhan, Cumhuriyet, İlkokulu'ndan, Anlamlı, Sergi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı