301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Mayıs 2024 - Çarşamba 22:44 Bu haber 62 kez okundu
 
Çukurova GİAD’dan Demirçalı’ya ziyaret
Çukurova GİAD’dan Demirçalı’ya ziyaret
EKONOMİ Haberi


Yüreğir’e yatırım yapan kazanır

Yüreğir Belediye Başkanlığı’nda Çukurova GİAD buluşması yaşandı. Çukurova Genç İş Adamları Derneği (Çukurova GİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, 30 Mart’taki yerel seçimlerde Yüreğir Belediye Başkanı seçilen, Çukurova GİAD’ın da üyesi olan Ali Demirçalı’ya “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular. Demirçalı’yı ziyaret eden Çukurova GİAD heyetinde Başkan Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcıları Rafet Milli ve Hakan Burç, Genel Sekreter Fikri Oğuzhan Ertem, Sayman Ceyhun Baskın ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökalp Sofuoğlu yer aldı. Demirçalı’ya başarılar dileyen Sakarya, Yüreğir’in diğer merkez ilçelere göre daha fazla hizmet ihtiyacı olduğunu hatırlattı.

 

Başkan Demirçalı’nın derneğin kuruluşunun 30’uncu yılında Adana’ya kazandırdıkları çok amaçlı hizmet binasının yapımına da destek verdiğini belirten Sakarya, “Sayın Ali Demirçalı’ya bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçim geride kaldı. Yüreğir’in geleceği şekillenirken Yumurtalık Enerji İhtisas Bölgesi unutulmamalı. Açılacak fabrikalarla birlikte beyaz yakalıların da o bölgeye geleceği unutulmadan, Yüreğir’i Yumurtalık’a bağlayacak yol yapılmalıdır. Yüreğir’i bilen bir kişisiniz. Yüreğir’e çok faydanız olacağına inanıyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi.

 

Yüreğir’in yatırım açısından cazip bir ilçe olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ali Demirçalı da, “Yüreğir’e yatırım yapan kazanır. Şu anda yatırım yapılacak tek ilçe Yüreğir’dir. Bu bölgeye yapılacak yatırımlar ölü yatırım olmaz. Seçimi geride bıraktık, görevi devraldık. Tabi büyük sıkıntılar da var. Ama sorunlar, sıkıntılar ne olursa olsun hizmet için çalışacağız. Yüreğir’i şantiyeye çevireceğiz. 30 Mart öncesi CHP adayıydım, şimdi tüm Yüreğir’lilerin belediye başkanıyım.

 

Yüreğir’de yaşayan herkes bizim kardeşimiz. Kolayı yapmak başarı değildir, zoru yapmak başarıdır. Biz Yüreğir’de zoru başaracağız” diye konuştu. Çukurova GİAD  hizmet binasını Adana’ya kazandıran Sakarya ve ekibini de kutlayan Demirçalı, “Çukurova GİAD’ın bir üyesi olarak gurur duydum. Çok güzel bir binamız, Adana’ya kalıcı bir eser oldu. Elinize emeğine sağlık” dedi. Demirçalı, gençleri aktif siyasete de davet ederken, Çukurova GİAD üyelerine de “Siyasete girin” çağrısı yaptı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova, GİAD’dan, Demirçalı’ya, ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı