301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Şubat 2024 - Çarşamba 22:09 Bu haber 150 kez okundu
 
Çukurova GİAD’lı hanımlardan anlamlı seminer
Çukurova GİAD’lı hanımlardan anlamlı seminer
EKONOMİ Haberi


Çukurova Genç İşadamları Derneği Kadın Platformu, 6 Şubat depreminin yıldönümünde, geliri Hatay’daki bir okula bağışlanmak üzere “Deprem, Yangın ve İlk Yardım Semineri” düzenledi. Çukurova GİAD Hizmet Binası Konferans Salonu’nda organize edilen seminere üyemiz Dr. Gizem Geylani, Dr. Can Eren ve İş güvenliği uzmanı Hamit Taş konuşmacı olarak katıldılar. Oyuncu-sunucu Yeliz Doğramacılar Arman ve AFAD eğitmenlerinin de katıldığı seminerde, deprem yaşanması halinde evlerdeki olası riskler, deprem sırasında ve sonrasında yapılması gereken uygulamalar detaylı anlatıldı, yangına müdahale ve ilk yardım konularında bilgi verildi. Anlamlı bir seminere imza atan Çukurova GİAD’lı hanımlar, seminer sonrası dernek binası üst katındaki teras salonda oturup, sohbet ettiler.

 

Kadın Platformu Adına konuşmacılara plaket vererek teşekkür eden Çukurova GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Sakarya’nın eşi Zehra Sakarya, seminerden elde edilen gelirin Hatay Defne Büyükçat İlkokulu'na bağışlanacağını belirterek, “Ülkemiz çok acı bir deprem felaketini yaşadı. Adana’mızın da içinde bulunduğu 12 ilimiz bu depremden etkilendi. Binlerce insanımızı kaybettik. 6 Şubat 2023’te depremin hemen ardından dernek binamız üyelerimiz ve Adanalılara açılmıştı. Depremin yıldönümünde de üyelerimize deprem, yangın ve ilk yardıma yönelik bilgi verilen seminer düzenlerken, Hatay’daki ilkokul öğrencilerine de dokunuş yapmayı amaçladık.

 

Bu anlamlı seminerimize destek veren Çukurova GİAD Kadın Platformu’nun tüm üyelerine, anlatımlarıyla bizleri bilgilendiren üyemiz sayın Gizem Geylani, sayın Can Eren ve sayın Hamit Taş’a, verdikleri desteklerden ötürü Çukurova GİAD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. 6 Şubat’ta yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken, böyle bir felaketi ülke olarak bir daha yaşamamayı temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova, GİAD’lı, hanımlardan, anlamlı, seminer,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı