301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Şubat 2024 - Perşembe 17:20 Bu haber 154 kez okundu
 
DAİMFED'ten İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret
DAİMFED'ten İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret
EKONOMİ Haberi


DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve beraberindekiler İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Bölge Müdürü Mustafa Yalınız ile istişarelerde bulundu. Başkan Karslığlu’na AYAMDER Başkanı ve DAİMFED Siyasi, Hukuk İşleri Başkanı Tamer Gülcan, DAİMFED Genel Sekreteri Enes Yılmaz, DAİMFED Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kemali Ünal eşlik etti.

 

İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız; Adana Bölge İletişim Kurumu olarak yerel ve ulusal medyadan yakından takip ettikleri DAİMFED’ in özellikle sosyal projelerdeki katkılarını ve başarılarını bildiklerini vurguladı.

 

Kurum olarak her türlü desteğe veya katkıya hazır olduklarının altını çizen Yalınız, “İletişim Başkanlığı olarak bizim ilk hedefimiz, ulusal ve uluslararası kamuoyları, karar alıcı aktörler ve medyayla çok yönlü ilişkiler geliştirmek. İletişimin tüm araç ve yöntemleri ile Türkiye’nin her alanda nitelikli temsilini sağlamayı amaçlıyoruz ve bu amaç doğrultusunda hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

YALINIZ: İŞ SÜREÇLERİNİ BU TEMELDE YÜRÜTMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ

Yalınız devamında şu cümlelere yer verdi:

“Bizler devletimizin tüm kurumlarını kapsayan bir şekilde ortak dil anlayış merkezinde ulusal ve uluslararası düzeyde bütünlüklü bir iletişim stratejisi oluşturmak ve iş süreçlerini bu temelde yürütmek için çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda Türkiye’nin politikalarını, uygulamalarını ve yaklaşımlarını planlı, sürekli ve etkin bir biçimde kamuoyuna aktararak ve farkındalık yaratarak; millet-devlet iletişiminin etkin yönetimi için gerekli çalışma ve düzenlemeleri yapıyoruz.”

 

KARSLIOĞLU, İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’NIN PROJELERİNE DİKKAT ÇEKTİ

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu da yaptığı açıklamada İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydetti. Başkan Karslıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Özellikle yakın zamanda gerçekleşen Dron Eğitimi ve bu çerçevede gerçekleşen etkinlikler bizlerin ve vatandaşlarımızın dikkatini çekti. Ülkemizde sosyal alanda yaşanan birtakım yazılı ya da görsel medyadaki kirliliği engel olacak dezenformasyon yasasına son derece önem veriyoruz. Bu doğrultuda oluşturulan oto kontrol vatanımızın hayrına olacak bir gelişmedir. Türkiye hakkındaki propaganda faaliyetlerini takip etme, değerlendirme ve bunlara karşı sorumlu kamu kurumları ile iş birliği yapma; gerekli tedbirleri alma görevi olan İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüğü’müzle biz de DAİMFED olarak işbirliğine hazırız ve elimizden gelen desteği de vereceğiz.”

Görüşme sonrasında DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız'da hediye takdim etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekinildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DAİMFED'ten, İletişim, Başkanlığı, Adana, Bölge, Müdürlüğü'ne, ziyaret, , , , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı