301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Mayıs 2024 - Salı 21:58 Bu haber 487 kez okundu
 
Demirdağ; Tarım arazileri işgal ediliyor
Demirdağ; Tarım arazileri işgal ediliyor
SİYASET Haberi


MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ,  ilk oturumda ve bugünkü oturumda tarım arazilerinin işgal altında olduğunu, kaçak yapıların hızla devam ettiğini, Adana'nın kuzeyi  tarım arazilerinin işgal altında olduğuna dikkat çekti. 

 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimine ait oturumu toplandı. Oturuma Meclis 1. Başkan Vekili Göktürk Boyvadaoğlu, başkanlık yaptı. Açılış yoklamasının yapılmasının ardından ek gündem maddeleri gündeme alındı. Daha sonra ise gündem dışı konuşmalar yapıldı.

 

İlk olarak söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, kentin çarpık yapılaşmasına dikkat çekti. Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam ve diğer ilçelerde kaçak yapılaşmanın olduğunu belirten Demirdağ, “Bu yapılaşmanın önüne geçilmesi gerekiyor. Tarım arazileri işgal ediliyor. Özellikle baktığımız zaman şehrin kuzeyi ve batısında müthiş derecede bir yapılaşma var. Belediye başkanlarımız ve bürokrat arkadaşlarımız bu konuya duyarlı yaklaşmalılar. Tarım arazileri işgal edilmeye devam ediyor” dedi.

 

Daha sonra söz alan Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Mustafa Aksoy, söz alarak ilçelerinde yaşanan yol ve su sorunlarına vurgu yaptı. 3-4 Mayıs’ta Feke’de yaşayan sel felaketinde çok büyük acılar yaşadı. Sabahın saat 7.5’unda Adana Büyükşehir Belediyemizin araçlarının sesi geldi. Büyükşehirimize, DSİ’lerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlçelerinde su ve yol sorunu yaşadıklarına dikkat çeken Aksoy, bu konunun en kıs zamanda çözüme kavuşturulmasını istedi.

Konuşmaların ardından meclis gündem maddeleri görüşüldü.Gündem maddeleri gerekli karar bağlanmasının ardından ASKİ Genel Kurulu gerçekleşti. ASKİ Genel Kurulu’nda ASKİ 2023 Yılı Mali Denetçi Raporu görüşüldü.

Bir sonraki oturum 15 Mayıs Çarşamba Günü saat 13’00’da gerçekleştirilecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Demirdağ;, Tarım, arazileri, işgal, ediliyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı