301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Kasım 2023 - Salı 22:53 Bu haber 184 kez okundu
 
EĞİTİM-BİR-SEN ADANA ŞUBESİ ÖĞRETMEN AKADEMİSİ İLE FARKINI ORTAYA KOYDU
EĞİTİM-BİR-SEN ADANA ŞUBESİ ÖĞRETMEN AKADEMİSİ İLE FARKINI ORTAYA KOYDU
EĞİTİM Haberi


MEHMET SEZER; "MADDE PLANINDA İHTİYAÇLARI KARŞILARKEN, MANA PLANINI İHMAL ETMEYEN ÖĞRETMENLER YETİŞİYOR"

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer; "İnsanı yaşat ve yeşert ki insanlık yaşansın ve yeşersin şiarıyla düzenlediğimiz Öğretmen Akademisi programlarımız ile öğretmenlerimiz önce kendi ardından çocuklarımızın dolayısıyla ülkemizin geleceği için çok büyük bir adım attılar" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi ve Mehmet Akif İnan Vakfı (MAİV)  tarafından eğitimcinin eğitimi programları kapsamında Öğretmen Akademisi düzenlenendi.

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen ve iki oturumdan oluşan Öğretmen Akademisi Adana Öğretmenevi’nde yapıldı.

Eğitimlere çok sayıda öğretmen katıldı.

Programın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer; katılımcılara teşekkür ederek; "Mehmet Akif İnan Vakfı ile ilk yüz yüze eğitim programımızı 2021 yılında pandemi döneminin hemen ardından gerçekleştirmiştik. Türkiye’de bir ilke imza attığımız o programların başarılı geçmesinin ardından online eğitimler ile devam ettik ama elbette bu şekilde yüz yüze eğitimler çok daha faydalı oluyor. Bu düşünceyle bugün iki kıymetli hocamızın vereceği eğitimlerle inanıyorum ki eğitimcilerimiz derslerini daha zevkle işleyecek ve geleceğe yön veren nesiller yetiştirecektir" dedi.

Mehmet Akif İnan Vakfı’nın eğitim akademisi ile çok önemli ve büyük bir boşluğu da doldurduğunu vurgulayan Başkan Sezer; "Bu eğitimlerde şiarımız; İnsanı yaşat, yeşert ki devlet yaşasın, yeşersin.

Değişen ve gelişen dünyanın ihtiyaçlarına cevap ve yön veren, yarını inşa edecek genç nesiller yetiştiren, madde planında ihtiyaçları karşılarken, mana planını ihmal etmeyen, örnekliği ile rol model olan, "İyi ki öğretmen olmuşum" diyecek olan öğretmenlerimiz için hazırladığımız bu programların amacına uygun bir şekilde gerçekleştirileceğine inanıyorum. Ara tatilin ilk günü olmasına rağmen bu mesleği kendine dert edinen insanlar olarak sizleri burada görmek büyük bir mutluluk verdi bana. Başta MAİV eğitmenlerimize, şube yönetim kurulumuza ve katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Sezer açıklamalarını şöyle tamamladı; "Bu eğitimler aynı zamanda bizim eğitimcilerimize bir vefa borcumuz. Bir derdimiz var. Eğitimcilerimizin mali, sosyal ve özlük haklarının mücadelesinin yanında kişisel ve mesleki eğitimlere de ihtiyacı olduğu düşüncesiyle bugün yeni ve büyük bir adım daha atıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun."

Mehmet Sezer’in konuşmasının sonrasında Mehmet Akif İnan Vakfı Eğitim Akademisi Koordinatörü Mustafa Canıtez de bir selamlama konuşması yaparak; "Kendini geliştirme, değiştirme ve heybesine yeni şeyler katma derdinde olan kıymetli öğretmenlerimizle bu eğitimlerimizi dalga dalga tüm ülkeye yayıyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği için her geçen gün daha çok çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Mehmet Akif İnan Vakfı Eğitim Akademisi eğitmenlerinden Ahmet Çifci; Eğitimde Oyunun Gücü, Serkan Ekmen’in ise Etkili Sınıf Yönetimi başlıklı eğitimler verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: EĞİTİM-BİR-SEN, ADANA, ŞUBESİ, ÖĞRETMEN, AKADEMİSİ, İLE, FARKINI, ORTAYA, KOYDU,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı