301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Ocak 2024 - Cuma 23:02 Bu haber 358 kez okundu
 
"Emekliler En Az 6 Bin TL Zam İstiyor"
"Emekliler En Az 6 Bin TL Zam İstiyor"
EKONOMİ Haberi


Adana Memur-Sen İl Başkanı Bekir Nennoğlu, Emekli Memur-Sen il yönetimiyle birlikte sendika binasında basın açıklaması yaptı.

Öncelikle, basın açıklamasında SSK ve Bağkur'a verilen yüzde beş zamdan dolayı teşekkür eden Nennoğlu, ancak bunun yeterli olmadığını ve emeklilerin hala zor durumda olduğunu vurguladı. Memurlara verilen on iki bin liralık zammın en az yarısı olan altı bin TL'nin, tüm emeklilere, yani emekli sandığı, SSK ve Bağkur emeklilerine eşit şekilde verilmesini talep etti.

Nennoğlu, Türkiye genelinde on yedi milyon emekli olduğunu belirterek, önümüzde bir seçim olduğunu ve Cumhurbaşkanı'nın mutlaka emeklilere zam yapması gerektiğine inandığını ifade etti. Bugün buradan herkese seslendi ve tüm emeklileri Memur-Sen çatısı altına davet etti. Emekli Memur-Sen üyesi olmanın, sadece maaş değil diğer sosyal haklardan da faydalanmayı sağlayacağını belirtti.

Ayrıca, Adana Memur-Sen olarak yapacakları yerel anlaşmalardan tüm emekli Memur-Sen üyelerinin faydalanacağını ve aydat ödemeyeceklerini söyledi. Başkan Nennoğlu, Memur-sen genel merkezinin yaptığı indirim anlaşmalarında Adana'da Memur-Sen olarak sağlanan avantajlardan emekli Memur-Sen üyelerinin tamamının faydalanacağını vurgulayarak, tüm emeklileri Memur-Sen çatısı altına beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: "Emekliler, En, Az, 6, Bin, TL, Zam, İstiyor",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı