301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Ocak 2024 - Çarşamba 21:51 Bu haber 118 kez okundu
 
İŞKAD’dan “Kadın Girişimci Ödülleri”
İŞKAD’dan “Kadın Girişimci Ödülleri”
EKONOMİ Haberi


İŞKAD, Adana, Mersin ve Doğu Akdeniz’in başarılı kadınlarını Adana’da buluşturacak

İŞKAD, kadın girişimcileri ödüllendirecek

ADANA – Adana’da kurulduğu yıldan bu yana kadın girişimci sayısının artması için yoğun emek harcayan İş Kadınları Derneği (İŞKAD), “Kadın Girişimci Ödülleri”ni vermeye hazırlanıyor.

Adana, Mersin ve Doğu Akdeniz’in başarılı kadınlarını Adana’da buluşturacak İŞKAD’ın düzenleyeceği ödül töreniyle iş yaşamında farkındalık oluşturan, girişimci ruhuyla hareket eden ve başarılı olan iş kadınlarını ödüllendirecek.

‘Kadın Girişimci Ödülleri’nin bu yıl da sahiplerini bulacağını kaydeden İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Berman Mantı, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek yarışmada kadınların güçlü yapısını öne çıkarma amacı taşıdıklarını vurguladı.

“YARIŞMAYA BAŞVURUN”

Anadolu iş yaşamında bir kadın hareketi başlatmak üzere yola çıktıklarını, girişimcilik ödüllerinin tüm Türkiye’de yankı bulduğunu, kadın girişimciliğini aşıladıklarını kaydeden Berman Mantı, Adana, Mersin ve tüm Doğu Akdeniz Bölgesi’ndeki iş kadınlarını, girişimci kadınları yarışmaya başvurmaya çağırdı.

“İŞKAD Kadın Girişimci Ödülleri 2024” başlığı altında  “Kadın Girişimci”, “Genç Kadın Girişimci”, “Kadın Sosyal Girişimci”, “Başarılı Kadın Yönetici”, “Kadın Girişimci Start-Up” ve “Kadın İstihdam ve Girişimciliğine Katkı Sunan Firma” kategorilerinde ve jüri üyelerinin değerlendirmelerine göre ödül verileceğini belirten Mantı, “Türkiye’de kadın istihdamının ve girişimci kadın sayısının artması için her platformda çağrı yapıyoruz. Okullarda, fabrikalarda, işletmelerde, tarlalarda arama çalışmaları, toplantılar ve çalıştaylar düzenliyoruz. Ekonomi çarkının girişimci kadınlarla daha rahat döneceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Kadınların üretim sisteminin her alanında olması gerektiğine işaret eden Başkan Mantı, yarışmanın tüm kadınları girişimciliğe, üretmeye, verimliliğe, kârlılığa, inovasyona, ekonomideki fırsatları değerlendirmeye teşvik etme amacı taşıdığını söyledi.

BAŞVURU SÜRECİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan Start-Up (girişim, yeni girişim) ekosisteminin Türkiye’de daha hızlı yayılması gerektiğine dikkat çeken İŞKAD Başkanı Berman Mantı, başvuru sürecinin 1 Şubat 2024 – 10 Mart 2024 olarak belirlendiğini, ödül töreninin ise 8 Mayıs 2024’te gerçekleşeceğini söyledi.

Başvurular, gerekli tüm bilgilerin de ulaşılabildiği www.iskadodulleri.com web sitesi aracılığıyla yapılabilecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İŞKAD’dan, “Kadın, Girişimci, Ödülleri”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı