301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Kasım 2023 - Salı 22:59 Bu haber 185 kez okundu
 
KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMA !!!
KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMA !!!
EĞİTİM Haberi


HEM OKUYUP HEM ÖDÜL KAZANABİLİRSİNİZ !

Uluslararası Eğitimciler Derneği, Türkiye'de okuma kültürünün daha üst seviyelere çıkarılması için ‘Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması’ başlığıyla bir yarışma düzenlediğini duyurdu.

Konuya ilişkin Uluslararası Eğitimciler Derneği Başkanı Yusuf Irmak, yazılı açıklamasında; 4 farklı kategoride gerçekleştirilecek yarışmanın sonunda 10 bin kişiye toplam 2 milyon TL değerinde ödül dağıtılacağı belirtildi. Bol ödüllü yarışmada her kategorinin birincisine İphone 15, ikincisine Monster Gaming Labtop, üçüncüsüne Apple Watch 8, dördüncüsüne tam altın, beşincisine yarım altın, altıncısına çeyrek altın, yedincine ve sekizincisine gram altın verileceğini bildirdi.

Irmak, yarışmayı başkasına duyurup sınava katılmalarını sağlayanlara da ek puan verileceğini, her seviyede tam puan alan 8 bin kişiye de kitap seti hediye edileceği açıkladı.

Irmak, açıklamasında, kayıt sırasında kişiye özel oluşturulan referans koduyla en çok kişiyi yarışmaya dahil eden ilk 100 yarışmacıya da ödül verileceğini ifade etti.

Katılım şartları, ödül detayları, yarışma hakkında tüm merak edilen bilgilere https://aydinlikyarinlara.com/basvuru-ve-katilim-sartlari.html üzerinden ulaşmak mümkün.

Yarışma MEB onaylı, ücretsiz ve çevrimiçi (online) yapılacaktır.

SINAV 2-3 ARALIK'TA OLACAKTIR.

İlkokul kategorisinde yarışmaya girecek öğrenciler “Abdullah’ın Not Defteri”, ortaokul kategorisinde yarışmaya girecekler “Elmadan Bakmak”, Lise kategorisinde yarışmaya girecekler “İnanıyorum Çünkü”, Yetişkinler seviyesinde girecekler ise “Delilleriyle İman Esasları” kitaplarından sorumlu olacaklardır.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , KAYBEDENİ, OLMAYAN, YARIŞMA, !!!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı