301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Temmuz 2024 - Salı 23:04 Bu haber 720 kez okundu
 
“KÖPEKLE KONUŞAMAZSINIZ DA BELEDİYEYLE NİYE KONUŞMAZSINIZ?”
“KÖPEKLE KONUŞAMAZSINIZ DA BELEDİYEYLE NİYE KONUŞMAZSINIZ?”
GÜNDEM Haberi


OYA TEKİN’DEN SOKAK HAYVANLARI YASASI AÇIKLAMASI: “HALKIMIZI İNANILMAZ DERECEDE KUTUPLAŞTIRIYOR”

“ÖLÜMDEN ÇÖZÜM OLMAZ”

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifini “Ölümden çözüm olmaz. Yasa teklifi halkımızı inanılmaz derecede kutuplaştırıyor. Ben enerjimi köpekler için güvenli barınaklar kurmaya, onları kısırlaştırmaya, kendi mamamızı üreterek doyurmaya ve sokaklarımızı güvenli kılmaya ayıracağım” sözleriyle eleştirdi.

 

Yasa teklifinin belediyelerle konuşulmadan getirilmesine tepki gösteren Tekin “Haydi köpekle konuşamazsınız da belediyeyle niye konuşmazsınız?” dedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tekin’in şu ifadelere yer verdi:

 

BUNCA İTİRAZ VARSA DEMEK Kİ YANLIŞ BİR İŞ YAPILIYOR

“Ölümden çözüm olmaz. Üç evlat annesiyim. Evladı köpek saldırısına uğrayan kardeşlerimin yarasını derinden hissediyorum. Somut yasa teklifinin ise halkımızı inanılmaz derecede kutuplaştırdığını görüyorum. Bunca itiraz varsa demek ki yanlış bir iş yapılıyor. Sorunu kutuplaşmadan, sakin kalarak, akılcı yöntemlerle çözebiliriz.”

 

ENERJİMİ SOKAKLARIMIZI GÜVENLİ KILMAYA AYIRACAĞIM

“Onun için ben enerjimi köpekler için güvenli barınaklar kurmaya, onları kısırlaştırmaya, kendi mamamızı üreterek doyurmaya ve sokaklarımızı güvenli kılmaya ayıracağım.”

 

YÜREĞİMİZDEKİ MERHAMETİ NASIL HİÇE SAYARIZ?

“Bizimle, yerel yönetimlerle konuşmadan bize ‘Öldür’ emri verenler. Elinizi vicdanınıza koyun. Akli melekelerimizden nasıl şaşarız? Yüreğimizdeki merhameti nasıl hiçe sayarız? Can bu, can. Nasıl kıyarım bunca cana? Haydi köpekle konuşamazsınız da belediyeyle niye konuşmazsınız?

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “KÖPEKLE, KONUŞAMAZSINIZ, DA, BELEDİYEYLE, NİYE, KONUŞMAZSINIZ?”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı