301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Temmuz 2024 - Salı 21:37 Bu haber 841 kez okundu
 
Memur-Sen Başkanı Nennioğlu ve ekibi Şehir hastanesi çalışanlarının sorunlarını dinledi
Memur-Sen Başkanı Nennioğlu ve ekibi Şehir hastanesi çalışanlarının sorunlarını dinledi
SAĞLIK Haberi


Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Adana Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek, çalışanların sorunlarını tespit edip, bu sorunların çözümü konusunda hastanenin başhekimliğine konuyu iletti.

Sağlık Sen Adana Şubesi tarafından hastanelerde çalışanların sorunları tek tek tespit edilmeye devam ediyor. Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekin Nennioğlu ve yönetimi Adana Şehir Hastanesi’ndeki personelleri tek tek ziyaret etti. Burada çalışanların sorunlarını yerinde tespit eden Nennioğlu, çözüm için de önerilerini hastane başhekimliğine iletti.

 

 

Nennioğlu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Adana Şehir Hastanesi'nin tüm bloklarına gerçekleştirdiğimiz saha ziyaretlerinde, sağlık çalışanlarımızın sorunlarını tespit ettik. Bu sorunların çözümü için önerilerimizi Başhekim Doç. Dr. Volkan Harput Bey'e sunduk. Başhekim Volkan Bey'in liderlik özellikleri ve hastane yönetimindeki başarısı sayesinde sorunların çözümüne yönelik işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Sorunların çözümüne yönelik önerilerinin olduğunu aktaran Nennioğlu, “Adana Şehir Hastanesi, Türkiye'de en fazla teşvik dağıtan hastanelerden biridir. Bu durumun devamlılığı için çalışan memnuniyeti ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi büyük önem taşımaktadır. Sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmalarını desteklemek ve çalışma koşullarını iyileştirmek için tüm önerilerimizin dikkate alınmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Nennioğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Maalesef, hastaneyi yıpratmaya çalışan marjinal sendika ve kişiler, sürekli Adana Şehir Hastanesi'ni eleştirerek kendilerini iş yapıyor gibi göstermekte ve sağlık çalışanları ile doktorları iş yapmıyor gibi lanse etmektedir. Biz, yetkili sendika olarak, bu marjinal kuruluş ve kişilerin yapmış olduğu eleştirileri yerinde inceleyerek böyle bir durumun olmadığını defalarca kanıtladık. Amacın çalışanları, idareyi ve yönetimi zan altında bırakarak kendilerine pay çıkarmak olduğunu tespit ettik.”

 

 

Hastane’nin başhekiminin duyarlılığına dikkat çeken Nennioğlu, “Başhekim Volkan Bey, hastanenin başarılı ve etkin bir şekilde yönetilmesinde büyük rol oynamaktadır. Liderlik yetenekleri ve çalışanlara gösterdiği destek ile hastanenin Türkiye'de en fazla teşvik dağıtan hastane olmasını sağlamıştır. Volkan Bey, çalışanların sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yaklaşımı ile takdir edilmektedir. Hastane içindeki tüm birimlerin uyum içinde çalışmasını sağlayarak, sağlık hizmetlerinin en üst düzeyde sunulmasına katkıda bulunmaktadır. Sağlık-Sen Adana Şube Yönetim Kurulu olarak, Adana Şehir Hastanesi'nin başarılı yönetiminin devam etmesi ve sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Memur-Sen, Başkanı, Nennioğlu, ve, ekibi, Şehir, hastanesi, çalışanlarının, sorunlarını, dinledi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı