301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Ocak 2024 - Perşembe 12:04 Bu haber 189 kez okundu
 
Memur-Sen'den Vergi Dairesi Başkanlığını ve yetkili sendikayı promosyon konusunda uyardı
Memur-Sen'den Vergi Dairesi Başkanlığını ve yetkili sendikayı promosyon konusunda uyardı
EKONOMİ Haberi


Memur-Sen den Vergi Dairesi Başkanlığını ve yetkili sendikayı promosyon konusunda uyardı.

Büro Memur-sen Adana Şubesi üyeleri Adana Vergi Dairesi Başkanlığı önünde basın açıklaması yaptı.

Memur-Sen ve Sağlıksen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu yapmış olduğu açıklamada; “Memur-Sen her daim çalışanların yanındadır."

Değerli Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere aylardır devam eden Adana Vergi Dairesi Başkanlığı'nın promosyon görüşmelerinde bugün gelinen nokta, tüm çalışanların sabrını sınamaktadır. Geçtiğimiz günlerde yapılan promosyon ihalesinde bankalara gönderilen teklif, 3 yıllık periyot için 15.500 TL olarak belirlenmiştir. Ancak, bu teklifler ülke ekonomik şartlarına uygun değil, sadece teklif vermek amacıyla sunulmuş gibi görünmektedir.

Emekliye en az 7.500 TL yıllık promosyon veren bir banka, vergi dairesinde çalışan arkadaşımıza çok düşük tekliflerde bulunmak anlamsızdır. Bu teklifler gerçeği yansıtmamaktadır. Tüm bankalara sesleniyoruz: Bu sürece dahil olun, zararlı çıkmayacaksınız. Adana Vergi Dairesi Türkiye'nin en güzide kurumlarından biridir.

İhale sürecinde Vergi Dairesi Başkanlığı'nın yeterince önemsemediği ve bankaların yeterince bilgilendirilmediği faktörler sürecin aksamasına neden olmuştur. Teknik şartname hazırlaması sürecinde şeffaf olunmamış, sadece yetkili sendika ile görüşülerek teknik şartname hazırlanmıştır.

Memur-Sen Adana İl Temsilciliği olarak, bu olaya müdahil olmadık. Yetkili sendikalar, bu süreci yönetememiştir. Biz Memur-Sen olarak, yetkili olduğumuz kurumların ihale süreçlerinde banka yetkilileri ile görüşerek süreci yönettiğimizde böyle bir olumsuz tablo ile karşılaşmadık. İhale sürecini olumsuz değerlendiriyor ve sorumlu sendikaların sorumsuzluğunu kabul etmiyoruz.

Kamu çalışanlarının promosyon sorununun alternatif ödeme şekilleri düşünülerek çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Biz Büro Memur-Sen olarak, Vergi Dairesi çalışanlarının bankalar tarafından komik hale getirilmesini kabul etmiyoruz. Bundan sonraki süreci yakından takip ederek, eylemse eylem, söylemse söylem, dava ise dava diyerek sizi bilgilendireceğiz.

Çalışanlar haklarını alıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz.”Dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Memur-Sen'den, Vergi, Dairesi, Başkanlığını, ve, yetkili, sendikayı, promosyon, konusunda, uyardı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı