301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Şubat 2024 - Perşembe 15:32 Bu haber 144 kez okundu
 
MÜSİAD Adana ilk 3’te
MÜSİAD Adana ilk 3’te
EKONOMİ Haberi


Antalya’da gerçekleştirilen MÜSİAD 108’inci Genel İdare Kurulu sonrasında 2023 yılı performans değerlendirme sonuçları açıklandı. Tüm şubeler arasında en başarılı 3’üncü şube seçilen MÜSİAD Adana’nın Başkanı Ömer Tekdemir, “Deprem yaşadığımız bir yılda performansımızla 3’üncü olduk. Ekip arkadaşlarımla daha etkin faaliyetler için yılmadan çalışacağız” dedi.

Yurt içi ve yurt dışında yer alan MÜSİAD Şube Başkan ve yöneticileri MÜSİAD 108’inci Genel İdare Kurulu’nda bir araya geldi. Antalya’da gerçekleştirilen MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın yanı sıra 72 Şube Başkanı ve yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda 2023 yılı faaliyetleri ve 2024 yılında gerçekleştirilecek projeler değerlendirildi.

Toplantının açılışında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, güçlü bir Türkiye’nin ancak mücadeleyle sağlanabileceğine vurgu yaparak, “MÜSİAD ruhu öyle bir ruh ki, her yeni gelen üyemiz bolluk ve bereketiyle geliyor. Açtığımız her yeni şube ve irtibat noktamız bizleri medeniyet davasında bir adım daha öne çıkarıyor. Bugün burada dünyanın dört bir yanından gelen 400 arkadaşımızla güç birliği sergiliyoruz. Bu çok kıymetli” dedi.

 

TEKDEMİR: EKİP ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Toplantı sonrası MÜSİAD Şubelerinin performansları da belirlenen kriterler çerçevesinde değerlendirildi. Buna göre MÜSİAD Adana Şubesi en başarılı ilk 3 şube arasına seçildi.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir, elde ettikleri başarının sorumluluklarını daha da artırdığını belirterek, “Deprem felaketi yaşadığımız 2023 yılında MÜSİAD Adana, performansta tüm şubeler arasında 3’üncü oldu. 108’inci Genel İdare Kurulu toplantısı sonrası açıklanan 2023 yılı performans değerlendirme sonuçları çerçevesinde, ilk sırada yer alan Sakarya Şubemizi, ikinciliği elde eden İzmir Şubemizi ve sıralamaya giren her şubemizi kutluyoruz. İlk 3’te yer almamızı sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: MÜSİAD, Adana, ilk, 3’te,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı