301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Şubat 2024 - Çarşamba 20:09 Bu haber 158 kez okundu
 
REWA Anatolia Fuar 15 Şubat 2024'de kapılarını açıyor
REWA Anatolia Fuar 15 Şubat 2024'de kapılarını açıyor
EKONOMİ Haberi


Siz değerli basın mensuplarını, 15 Şubat 2024 tarihinde TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde saat 12.00'da gerçekleştireceğimiz  resmi açılış programına davet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. 

Ülkemizin sürdürülebilir bir gelecek inşaa etmek adına iklim değişikliği ile mücadelesi ve yeşil dönüşüm sürecine katkı sağlamak üzere yola çıkan ile REWA Anatolia- Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı, 15-17 Şubat 2024 tarihleri arasında Adana’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Solis Renewable Hub tarafından organize edilen REWA Anatolia, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, Adana Ticaret Odası ve Çukurova Üniversitesi destekleriyle, Çukurova Belediyeler Birliği ve Çukurova Teknokent iş birliği ile düzenlenmektedir.

REWA Anatolia Resmi Açılış Program Detayları:

Tarih: 15 Şubat 2024 -Perşembe

Saat: 12.00

Yer: TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi 

 

REWA Anatolia Fuarı Hakkında:,

Rewa Anatolia, 3 gün boyunca konferans, etkinliklerle dolu dolu bir fuar deneyimi sunacak.

5’den fazla oturumda 100’ü aşkın uzman konuşmacı 15-17 Şubat 2024 tarihleri arasında TÜYAP Adana’da gerçekleşecek olan REWA Anatolia Fuarı, aynı zamanda fuar ile paralel organize edilecek konferanslar ve B2B toplantıları ile toprak, hidrosfer, kıyı ve kent alanlarının restorasyonu ve ekolojik yapının canlandırmasına yönelik özellikle sektörel tedarik zincirlerinde döngüsel ekonomi ilkelerinin benimsenmesi gibi önemli konuların ele alınması için çok değerli fırsatlar sunacak. 

REWA Anatolia Konferansı’nda alanlarında uzman üst düzey bölgesel, ulusal ve uluslararası 100’ü aşkın konuşmacı yer alacak ve 25 oturum gerçekleşecek.

Fuarımıza bütünleşmiş, 15 Şubat'ta REWA Anatolia Fuarı'nda Zeliha Sunal'ın Bir İleri Dönüşüm Defilesi' değerli ziyaretçilerimizi bekliyor. Kâğıt, metal, plastik ve tekstil atıklarından oluşturulan muhteşem tasarımlarla geri dönüşüm rüzgârı esecek. 

Ayrıca, Fuarımızın son günü Tiyatro Mavra iş birliği ile Sevimli Ayıcıklar ve Geri Dönüşüm çocuk tiyatrosu ile çocuklarla buluşuyoruz.

Geri dönüşümün eğlenceli dünyasını keşfetmeleri için rehberlik edecek. Tiyatro projemiz çocuklarınızın sürdürülebilirlik konusunda bilinçlenmelerine ve eğlenmelerine olanak tanıyacak. 

https://rewanatolia.com/tr/etkinlik-programi/

https://rewanatolia.com/

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: REWA, Anatolia, Fuar, 15, Şubat, 2024'de, kapılarını, açıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı