301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Ocak 2024 - Cuma 22:04 Bu haber 231 kez okundu
 
SEYHAN’IN 15’İNCİ BİLGİ EVİ MİTHATPAŞA’DA HİZMETE GİRDİ
SEYHAN’IN 15’İNCİ BİLGİ EVİ MİTHATPAŞA’DA HİZMETE GİRDİ
GÜNDEM Haberi


AKAY, GENÇLERİN EĞİTİMİNİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Seyhan’ın Bilge Başkanı Akif Kemal Akay, gençlerin eğitiminin önündeki engelleri kaldırmaya devam ediyor. Akay’ın pandemi döneminde hizmete açmaya başladığı Bilgi Evlerinin 15’incisi Mithatpaşa Mahallesi’nde hizmete girdi.

MUHTAR ŞEN’DEN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

CHP Seyhan kadın Kolu Başkanı Dilek Özcan ve yönetim kurulu, Gelecek Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ömer Çıdık ve yönetim kurulu, muhtarlar, meclis üyeleri, STK’ların temsilcileri ve yurttaşlar katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Cengiz Şen, Başkan Akay’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şen, “Bilgi Evimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ARTIK HİÇBİR ŞEY TEK BOYUTLU DEĞİL

Sosyal belediyecilik anlayışının toplum için önemini vurgulayan Başkan Akay, dünyanın yeniden şekillendiği bu dönemde çocuklara çok daha fazla önem verilmesi gerektiğini kaydetti. Yaşanan bilgi çağında teknolojinin ve bilimin çok hızlı gelişip değiştiğine işaret eden Başkan Akay, “Günümüzde artık hiçbir şey tek boyutlu değil. Artık çok parametreli bir dünyada yaşıyoruz. Çok fazla şeyi bir arada düşünmemiz gerekiyor” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZA DÜŞÜNMEYİ ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Yeniden şekillenen dünyada gerektiği gibi yer alabilmenin yolunun eğitimden geçtiğini aktaran Başkan Akay, “bugünümüz ve yarınımız” diye tanımladığı çocukların ve gençlerin aldığı eğitimin bu süreci doğrudan etkileyeceğini vurguladı.

BİZ HAZIRIZ

Akay, “Bizim de burada yapmak istediğimiz şey çocuklarımıza düşünmeyi öğretmek. Bunun için de eğitim süreçlerini rahatlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde bunları daha da geliştireceğiz. Bunları yaptığımız zamanda gerçekten Türkiye’nin önü aydınlık diye düşünüyorum. Bütün bunlar için bizler hazırız” diye konuştu.

Başkan Akay’ın konuşmasının ardından kurdele kesilerek Mithatpaşa Bilgi Evi hizmete açıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , SEYHAN’IN, 15’İNCİ, BİLGİ, EVİ, MİTHATPAŞA’DA, HİZMETE, GİRDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı