301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Mayıs 2024 - Perşembe 23:14 Bu haber 70 kez okundu
 
SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN VERGİ ÖDEME HATIRLATMASI
SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN VERGİ ÖDEME HATIRLATMASI
EKONOMİ Haberi


Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2024 yılı Emlak, Çevre Temizlik İlan ve Reklam vergilerinin birinci taksit son ödeme gününün 31 Mayıs Cuma günü olduğunu, vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için ödemelerin zamanında yapılması  hatırlatmasında  bulundu.

 

 

 

MÜKELLEFLER İÇİN RAHAT BİR ORTAM SAĞLANDI

 

Seyhanlı mükelleflerin; vergilerini rahatlıkla ödeyebilmeleri için gerekli kolaylığın sağlandığı ve uygun ortamların hazırlanıp ikramlarda bulunulduğunun belirtildiği açıklamada , “ Ödemeler, Seyhan Belediyesi merkez bina veznelerinde nakit olarak veya kredi kartı ile yapılabilmektedir. Online ödeme işlemleri Seyhan Belediyesi’nin  www.seyhan.bel.tr web sitesinde E-Belediye modülü ve E-devlet üzerinden gerçekleştirilmektedir “ denildi.

 

 

 

HİZMET BÜROLARINDA KREDİ KARTI İLE ÖDEME YAPILABİLİYOR

 

Seyhan Belediyesi Gürselpaşa ve Yeşilyurt hizmet bürolarında, ödemelerin sadece kredi kartı ile yapıldığı, mükelleflerin cezalı ödeme durumuna düşmemeleri ve mağdur olmamaları için ödeme merkezlerinde bulunan veznelerin, Mayıs ayının son haftasında 25 Mayıs cumartesi ve 26 Mayıs pazar günleri de açık olacağı belirtildi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , SEYHAN, BELEDİYESİ’NDEN, VERGİ, ÖDEME, HATIRLATMASI, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı