301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Mayıs 2024 - Çarşamba 23:39 Bu haber 552 kez okundu
 
Toplukafa; Halkımız hayat pahalılığında şehirden kaçıyor
Toplukafa; Halkımız hayat pahalılığında şehirden kaçıyor
SİYASET Haberi


Doruk Gazetesi Sahibi, gazeteci ve yazar Fatoş Tekbaş ve eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın kurmaylarından ve yine eski Adana İmar A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Mimar Nurgül Çölkesen ile birlikte Mustafalarda çiftliği olan, sendikacı, müteahhit, iş insanı, Anavatan Partisi'nde siyaset yapmış, Aytaç Durak'ın Siyasi Danışmanlarından, şimdi Adana Memleket Partisi İl Başkanı Nevzat Toplukafa'yı ziyarete gittiler. 

Adana Merkez'den 25 km. uzaklıkta olan çiftlikte yok yoktu. 30 dönüm arazide zeytincilik yapan, içinde, portakal, turunç, limon, dut, nektar, şeftali, erik ve daha bir çok ağaç ekili ağaçlar ve hepsi şahane meyveler vermişti. Bu güzel çiftliği iki güzel can dostu köpeklerimiz koruyordu.

Şehir hayatından bıkan insanlar bir fırsatını buldu mu, ormanlara, çiftliklere ve kırlara koşuyor.

Memleket Partisi İl Başkanı ve Çiftlik sahibi Nevzat Toplukafa, "Ömrü hayatımda böyle pahalılık görmedik. Önce pandemi, ardın deprem, mülteci akını şehiri yaşanmaz hale getirdi. Şimdi insanlar imkan buldukça şehirden kaçıyor. Ev kiraları almış başını gidiyor, emekli sürünüyor, hiçbir şey alamazsın, satamazsın. Öyle garip bir dönem. Kimse kimseye güvenmiyor, ahlaksızlık, madde bağımlıları, fuhuş, dolandırıcılık, cinayetler arttı, sanki teksas gibi. 

20 yıldan fazla Ak Parti başımızda, artık kendini tekrar ediyor. İnsanlar artık bıktı, ve gidip CHP'ye oy verdi, Ak Parti tabanı da partisine artık güvenmediği içinde sandığa gitmedi. Ak Parti şimdi Anavatan Partisi'nin son dönemleri gibi bir süreçten geçiyor, bir daha toparlanması, halkın güvenini kazanması zor, fren tutmaz artık, halk değişim istiyor." diye konuştu.

Nevzat Toplukafa konuklarına, çay, dut ve meyve ikram etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Toplukafa;, Halkımız, hayat, pahalılığında, şehirden, kaçıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı