301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Şubat 2024 - Cuma 22:17 Bu haber 174 kez okundu
 
TUFANBEYLİ BELEDİYESİ'nde Şirket İŞÇİLERİNE REKOR ZAM
TUFANBEYLİ BELEDİYESİ'nde Şirket İŞÇİLERİNE REKOR ZAM
EKONOMİ Haberi


Hizmet İş Sendikası ile Tufanbeyli Belediyesi Personel Şirketi arasında devam eden Toplu İş Sözleşme müzakereleri anlaşma sağlanarak, taraflar arasında törenle imzanmıştır. İmzalanan bu  toplu iş sözleşmesi ile birlikte Tufanbeyli Belediyesi Personel limited şirketinde çalışan Hizmet-İş Sendikası üyesi işçilerin almakta oldukları ücretlerine %90 oranında zam yapılarak en düşük işçi ücreti  36 Bin TL oldu. 
Törende konuşan Hizmetiş Sendikası Adana Şube Başkanı Bekir Hakan Durna; "Yapılan bu Toplu İş sözleşmesinin Adana ve Türkiye'de rekor olduğunu ve bu sözleşmenin diğer belediye başkanlarınada örnek olmalı.

Belediye şirket işçilerinin ücretlerinin 2018 yılında 696 sayılı KHK ile  kadroya geçen kamu işçilerinin çok altında olduğu ve şirket işçikerinin 52 Günlük ilavi Tediye ikramiyesinden de mahrum bırakılmıştı. 

Görev yaptığı süre içerisinde her toplu sözleşmede rekor sayılabilecek ücretler vererek gündemden hiç düşmeyen Remzi  Ergü  başkanıma, işçiler  ve Sendika adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü yaptığı konuşmada; Gece, gündüz demeden bu ilçeye hizmet eden tüm emekçi kardeşlerime hayırlı olsun. Bugün burada 10 yıldır birlikte çalıştığımız kardeşlerimizin hakkını tabi ki parayla ödeyemeyiz ama Hizmetiş Sendikası ile Adana da rekor sayılacak ücretlere imza attık. Herkese hayırlı olsun" diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TUFANBEYLİ, BELEDİYESİ'nde, Şirket, İŞÇİLERİNE, REKOR, ZAM,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı