301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Haziran 2024 - Pazar 22:01 Bu haber 778 kez okundu
 
Yumurtalık sahili doldu taştı
Yumurtalık sahili doldu taştı
GÜNDEM Haberi


Adana’nın Yumurtalık ilçesinde bulunan Mavi Bayraklı plajı il merkezine 82 km, Yumurtalık ilçe merkezine ise 5 dakika uzaklıkta olan plaj doldu taştı.

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde hava sıcaklarının yükselmesi ile birlikte serinlemek için  vatandaşlar yeni çareler bulmaya başladı. Yüksek derecelere çıkması ile birlikte deniz sezonun da resmen başlamış oldu. Çevre illerden gelen tatilciler, denize girip güneşlenmenin keyfini çıkarıyorlar.

Yumurtalık hafta sonu en kalabalık günlerinden birini yaşarken denize girmeyen vatandaşlarda bpark ve bahçelerde piknik yapmayı tercih etti. Kurban Bayramı önce plajlara akın eden vatandaşlar, denize girdi, güneşlendi. Yine hafta sonu otel ve pansiyonların doluluk oranı ise yüzde 90’ı buldu. Özellikle günü birlikçilerin doldurduğu Yumurtalık, 43 derece ölçülen hava sıcaklığına rağmen en yoğun hafta sonunu geçirdi. 
Adana’da hava sıcaklıklarının yükselişe geçtiği bu günlerde tatil alanları, plajlar dolup taşmaya başlıyor. Adana’nın Yumurtalık plajında yüzüp serinlemek isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. 

Sadece Adana’dan değil çevre illerden de birçok tatilciyi ağırlayan Adana’nın Yumurtalık ilçesinde kalabalık olmaya başlıyor.  Yaşanan kalabalık esnafın yüzünü güldürdü.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yumurtalık, sahili, doldu, taştı, , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı