Haber Detayı
21 Kasım 2025 - Cuma 20:40 Bu haber 5 kez okundu
 
Zeydan Karalar: Bütün çabamız çocuklarımıza mutlu ve adil bir gelecek
Zeydan Karalar: Bütün çabamız çocuklarımıza mutlu ve adil bir gelecek
GÜNDEM Haberi


Zeydan Karalar’dan Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Anlamlı Mesaj

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde bir mesaj yayınlayarak, “Bizim tüm çabamız; çocuklarımızın daha mutlu, daha adil bir geleceğe uyanması” dedi.

Haksız ve hukuksuz bir şekilde dört ayı aşkın süredir Silivri Cezaevi’nde bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sosyal medya hesabından önemli gün ve olaylara ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne de duyarsız kalmayan Başkan Karalar, paylaştığı mesajda şunları ifade etti:  İyi ki varsınız çocuklar! Bugün, sevgiyle koruduğumuz ve umutla büyüttüğümüz çocuklarımız için çok anlamlı bir gün; Dünya Çocuk Hakları Günü. Bizim tüm çabamız; çocuklarımızın daha mutlu, daha adil bir geleceğe uyanması. Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Zeydan, Karalar:, Bütün, çabamız, çocuklarımıza, mutlu, ve, adil, bir, gelecek,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı