301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Ekim 2023 - Pazartesi 22:17 Bu haber 310 kez okundu
 
2.TESBİH VE DOĞAL TAŞLAR FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
2.TESBİH VE DOĞAL TAŞLAR FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
ADANA Haberi


Adana Valiliğinin himayelerinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Ekim tarihlerinde bu yıl 2.si düzenlenen Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı büyük ilgi gördü.

22 Ekim’de kapılarını kapatan 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Yavuz Selim Köşger; fuarın gördüğü büyük ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Geçen yıl ilk kez düzenlenen ve ülkemizde de bir ilk olan fuarda 143 bin 500 kişiyi ağırladıklarını dile getiren Vali Köşger, “Bu yıl 10 bin metrekare alan üzerinde 300 stant kuruldu. Fuara 70 farklı ilden ve 30 farklı ülkeden yaklaşık 500 firma,188 bin 453 vatandaşımız katıldı. Fuarımıza katılım gösteren firmalar ve vatandaşlarımız buradan büyük bir memnuniyetle ayrılıyorlar. Bizler de bu memnuniyeti görerek her yıl üzerine ekleyerek ilerlediğimiz fuarımız için gelecek senenin planlarını şimdiden yapmaya başladık.” dedi.

Binbir emekle üretilen göz nuru tesbihler ile doğal taşların sergilendiği Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı’nın Adana’mıza yakışır bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen Vali Köşger, başta Büyüksaat Vakıflar Tesbihçiler Çarşısı esnafı olmak üzere fuarda emeği geçen tüm kurumlara ve fuara katılım sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 2.TESBİH, VE, DOĞAL, TAŞLAR, FUARI, BÜYÜK, İLGİ, GÖRDÜ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı