301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Aralık 2023 - Çarşamba 18:44 Bu haber 351 kez okundu
 
Adanalılar Derneği’nde çıta yükseliyor
Adanalılar Derneği’nde çıta yükseliyor
ADANA Haberi


Adanalılar Derneği Yüksek İstişare Kurulu kuruldu

2016 yılında Ankara’da Sivil Toplum Kuruluşu olarak kurulan Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor.  Dernek çalışmalarının daha iyi planlanması, derneğin stratejilerinin belirlenmesi ve çalışmalarda izlenecek yol haritalarının belirlenmesi amacıyla  (YİK) Yüksek İstişare Kurulu kurdu.

 

YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDA KİMLER VAR

Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (YİK) Yüksek İstişare Kurulu, şu isimlerden oluştu; Genel Başkan Yunus Sakarya, Genel Sekreter Mehmet Kubat, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tükenmez,  Dr. Murat Onaran, Doçent Dr. Ergül Halisçelik, Fatih Mehmetbaşoğlu, Hakan Bülent Yardımcı, Erdoğan İşlek, Hasan Yıldız, Prof. Dr. Ali Ateş, Orhan Canatar, Zati Durna ve Sefa Saygıdeğer

İlk toplantısını yapan Yüksek İstişare Kurulundan yapılan açıklamada, kurulun kuruluş amacının; Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak kent kültürünü yaşatmak ve geliştirmek, İl dışında yaşayan Adanalıların birlikteliğini güçlendirmek ve Derneğin hedeflerinin tespiti konularında stratejik çalışmalar yapmak olduğu vurgulandı.

İLK GÜNDEM 2. ADANA GASTRONOMİ VE KÜLTÜR GÜNLERİ

Toplantının ilk gündemi ikincisi gerçekleştirilecek olan Adana Gastronomi ve Kültür Günleri oldu. Derneğin düzenleyeceği ve bu yıl Başkent Ankara’da 21-24 Aralık tarihilerinde ikincisi gerçekleştirilecek olan Adana Gastronomi ve Kültür Günleri ile ilgili çalışmaların masaya yatırıldığı Yüksek İstişare Kurulu  (YİK)  toplantısında alınan kararlar ivedilikle uygulanmaya başlayacak. Bu yıl da Başkent Ankara’da Adanalılar rüzgarı esecek.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adanalılar, Derneği’nde, çıta, yükseliyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı