301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Haziran 2024 - Pazartesi 22:15 Bu haber 696 kez okundu
 
“Çöpü, atığı çöpe at, suyu, atmosferi ve toprağı temiz tut.”
“Çöpü, atığı çöpe at, suyu, atmosferi ve toprağı temiz tut.”
GÜNDEM Haberi


Karataş’ta çevre farkındalık etkinliği

Adana Büyükşehir Belediyesi; haftaya yayılan 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliklerine Karataş sahilinde yaptığı çevre temizliği ile devam etti.

Daha temiz Adana, daha temiz gelecek için; suyun, toprağın, atmosferin; geniş tanımıyla doğanın korunması amacıyla çalışan ve bu konuda kamuoyunda farkındalık oluşturulması adına çaba harcayan Adana Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Karataş sahili ve çevresinde atık toplandı, çöp ve atıkların doğaya gelişigüzel bırakılmaması konusunda mesaj verildi.

Hafta sonu, Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından çevre bilincinin arttırılması amacıyla yapılan temizliğe Karataşlılar ve Karataş Belediyesi personeli katıldı. Çevre temizliğinde 600 kilogram atık, doğadan toplanarak imha edildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Çöpü,, atığı, çöpe, at,, suyu,, atmosferi, ve, toprağı, temiz, tut.”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı