301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Mayıs 2024 - Salı 12:05 Bu haber 742 kez okundu
 
Demircioğlu İnşaat’a kim dur diyecek?
Demircioğlu İnşaat’a kim dur diyecek?
EKONOMİ Haberi


Denizli Mahallesi Zeki Bey Sitesi’ni su bastı. Bodrum kat su altında. Asansör çalışmıyor, düğmelere basıyorsunuz, asansör geç kapandığı gibi, istediği yerde duruyor veya yere düşüyor. Su yerin dibinden apartmana girdiği tespit edildi. Zeki Bey Sitesini projeye aykırı Müteahhit Yılmaz Demircioğlu yapmış. Site sakinleri ne yapacağını şaşırdı. Müteahhide ulaşamadıklarını kaydetti. Adana deprem bölgesi, böyle bir risk varken siteyi su basmasının tehlike arz ettiği de iddia ediliyor. Site sakinleri uzmanlarla görüşüp müteahhide dava açmaya hazırlanıyor.

 

Denizli Mahallesi Zeki Bey Sitesi’ni su bastı. Bodrum kat sular altında. Adana son iki günde yağış alsa bile, bu suyun daha önceden apartmanın altından yani dipten geldiği tespit edildi. Zeki Bey Sitesi’ni Müteahhit Yılmaz Demircioğlu’u yaptı. Yani Demircioğlu İnşaat yaptı. Hatta site yönetimini kendine göre oluşturdu.  Site yeni olmasına rağmen asansörde tehlikeli bir şekilde düğmelere basılıyor, ya çıkıyor veya istediği yerde durup kapısı açılıyor veya boşluğa düşüyor.

Site sakinlerinden Halime Özuğur; “Biz siteye mahkeme kararıyla yeni girdik. Site dibinden su alıyor. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Adana deprem riski fazla olan bir şehrimiz. Müteahhide bunu defalarca iletmemize rağmen, kapı duvar, aşamadık, gidin başınızın çaresine bakın dedi. Hayatımız tehlikede. Asansörümüz çalışmıyor, çalışsa bile, düğmelere basıyorsunuz istediği yerde duruyor kapı açılıyor veya boşluğa düşüyor. Proje sözleşmeye aykırı yapıldı. Zemin etüdünün ne kadar sağlıklı yapıldığı bilinmiyor. Site sakinleri olarak Müteahhidi mahkemeye verip; hakkımızı yasal yoldan arayacağız. Bu Demircioğlu inşaat her yerde inşaat yapmaya devam ediyor. Yetkililerden durumumuza bir el atmışını bekliyoruz. İlla büyük bir deprem mi olsun, biz ölelim öyle mi harekete geçsinler. Başka inşaat yapılmasını önüne geçmeli.” Diye konuştu.  

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Demircioğlu, İnşaat’a, kim, dur, diyecek?,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı