301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Mart 2024 - Perşembe 23:52 Bu haber 119 kez okundu
 
Ekinci, “Vücut şeklindeki popüler trendler zamanla değişebilir”
Ekinci, “Vücut şeklindeki popüler trendler zamanla değişebilir”
SAĞLIK Haberi


Estetik cerrah Op. Dr. Serkan Kaya Ekinci, birçok kadının, fırsat verildiğinde, şekillerini çevresel olarak ayarlamak için karınlarıyla aynı anda orta sırtlarını (sütyen çizgisi kıvrımları) ve yanlarını (muffin üstleri) şekillendirerek gövdelerini üç boyutlu olarak düzeltmeyi sevebileceklerini söyledi.

 

 

ADANA - Op. Dr. Serkan Kaya Ekinci, kadınların vücut şeklindeki popüler trendlerin, tıpkı modada olduğu gibi zamanla değişebileceğini bildirdi.

Ekinci, kendisinin bu durumda tam bir kontur kalça görünümünü arzu etmek için popo büyütme tercihinin protez yöntemi değil, yağ aşılama yöntemi olduğuna dikkat çekerek, “Doku dengeleme ve liposculpturing kavramlarını kullanarak, istenmeyen yağ dokusunu kaldırabilir, greft olarak hasat edebilir ve kalçanın hacimlendiricisi olarak kullanabiliriz” dedi.

Estetik cerrah Op. Dr. Serkan Kaya Ekinci, birçok kadının, fırsat verildiğinde, şekillerini çevresel olarak ayarlamak için karınlarıyla aynı anda orta sırtlarını (sütyen çizgisi kıvrımları) ve yanlarını (muffin üstleri) şekillendirerek gövdelerini üç boyutlu olarak düzeltmeyi sevebileceklerini kaydetti. Ekinci, “Bu, kıyafetlerin nasıl giyilebileceği ve bireyin kendisi hakkında nasıl htiği konusunda muazzam bir değişiklik yapabilir. VASER ile liposuction, sırt ve yanlar ile yüzeysel cilt (bu da sırtta yuvarlanma ile sonuçlanır) arasındaki tüm bağ ataşmanları serbest bırakarak büyük bir iyileşme sağlar ve yağın ve cildin bile çıkarılmasının çok daha pürüzsüz bir şekilde yeniden örtülmesini sağlar” diye konuştu.

Kadınları hamilelik sürecinde bacaklar konusunda da uyarıp, bilgilendiren Op. Dr. Serkan Kaya Ekinci, şöyle devam etti:

“Tabi hatırlatmakta fayda var. Bazı kadınlar yağ dokusunu doğal olarak lateral veya medial uyluklarında depolarlar. Cilt kalitesine ve dokunun yeniden örtülme veya sıkılaştırma potansiyeline bağlı olarak, yağ dokusu tıpkı sırtta olduğu gibi şekillendirilebilir. Bazıları dizin altında ayak bileğine kadar önemli yağ dokusuna sahiptir. Genellikle bu alana liposuction ile iyi sonuçlar elde edilir.

 

Kalça

Vücut şeklindeki popüler trendler, tıpkı modada olduğu gibi zamanla değişebilir. Tam bir kontur kalça görünümünü arzu etmek için popo büyütme tercihim protezle değil, yağ aşılama ile. Doku dengeleme ve liposculpturing kavramlarını kullanarak, istenmeyen yağ dokusunu kaldırabilir, greft olarak hasat edebilir ve kalçanın hacimlendiricisi olarak kullanabiliriz, tüm bunlarla vücudun geri kalanının konturunu iyileştiririz. Hamilelik sürecinde kilo almış ve vermiş kadınlar, kalça derisinin gevşek, sarkmış şikayeti olabilir ve hacmi geri kazanmak, basit plates hareketleri ile birlikte spor ile kazanılır.

Bu durum farklılıklar gösterse de bir veya birden fazla çocuk doğurduktan sonra fiziksel görünümlerinden memnun olmayan kadınlar, anne estetiği ile vücudu daha iyi bir yere geri getirebilirler. Bana göre bu, kadının tazelenmiş hmesini sağlamak ve hamileliğin bazı "savaş izlerini" silmek için aynı anda gençleşecek ve vücudun birden fazla bölgesini temsil ediyor, böylece görünüşünde daha güvende hisseden annelerimiz daha mutlu hissedebilir.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ekinci,, “Vücut, şeklindeki, popüler, trendler, zamanla, değişebilir”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı