301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Ağustos 2024 - Salı 20:40 Bu haber 315 kez okundu
 
Mal bulmuş mağrip gibisin Haberler.com
Mal bulmuş mağrip gibisin Haberler.com
AKTUALİTE Haberi


Haberler.com yine rezil bir habere imza attı, Haberler.com'a girenler bir hafta yayımlanan ev sahibi, kiracı şoku haberini yine ısıtıp, ısıpıt okurlarına sundu.  Böyle rezil bir haber portalı.

Bugünlerde hayvanseverlerin hepsi yaralı. Bunu kullanan haber sitelerinden Haberler.com yine pespaye bir haber yoruma imza attarak tarafını seçti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkça tarafını tuttu.

Hayvanlara yapılanlar asla kabul eduilemez, hele ki aç bırakmak... Bu suçu açıkca işleyen bir başkan var ve biz bunu paylaşımlarında etiket yaparak Mansur Yavaş'ı uyardık. Bu gazete ve haber sitesi www.adanadoruk.com ilkesi eko sistem, yaşam hakkına saygı, yeşil ve mavi vatan sevdalısı. Gülbin Tosun haber spikerini de, sadece now haberden tanımaktadır. Gülbin Tosun yalnız değildir, bütün hayvanseverler bu hanımefendinin bu mücadelesinde yanında yer almaktadır. Hayvanlara zulüm eden kim varsa bizlerde bedua ve tenkitlerimizi göndermeye devam edeceğiz.

Gelin Haberler.com'un rezil haberini hep birlikte okuyalım. 

Mansur Yavaş paylaşımı nedeniyle zorunlu izne çıkarılan Gülbin Tosun'dan eleştirilere küfürlü cevap

Sokak hayvanlarıyla ilgili konuda Mansur Yavaş'ı eleştirdiği bir paylaşım yaptığı için zorunlu izne çıkarılan Now TV ana haber spikeri Gülbin Tosun, kendisini eleştirenlere küfür ederek karşılık verdi.

Sokak hayvanları ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sosyal medya paylaşımıyla sert bir şekilde eleştiren Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı. Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Tosun, gelen eleştirilere de sert bir dille cevap verdi.

"ZORUNLU İZİNDEYİM, ÇIKIŞIM VERİLMEDİ"

Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, X hesabından yaptığı paylaşımında sosyal hayvanlarıyla ilgili konuda Mansur Yavaş'a yüklenerek "Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman" dedi. Paylaşımı kriz çıkaran Gülbin Tosun, "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş paylaşımı nedeniyle zorunlu izne çıkarılan Gülbin Tosun'dan eleştirilere küfürlü cevap

KÜFÜRLÜ CEVAP

Sosyal medyada gündem olan Gülbin Tosun, gelen yorumları da cevapsız bırakmadı. Ünlü isim "Kadın her durumunda ağzını bozuyor. Ekranda giyinip kuşanıp haber sunarken hanımefendi pozları hiç inandırıcı gelmiyor artık" diyen kullanıcıya "Gerizekalı burası şahsi alanım. Takipçilerimle konuşuyorum si...." cevabını verdi. Tosun "Bir it uğruna ya rab ne Gülbinler kovuluyor" yorumuna da "Bir it uğruna ağzından kömür fışkırsın" yanıtını verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Mal, bulmuş, mağrip, gibisin, Haberler.com,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı