301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Mart 2024 - Salı 23:00 Bu haber 128 kez okundu
 
Nennioğlu’ndan Kocaispir’e teşekkür
Nennioğlu’ndan Kocaispir’e teşekkür
SAĞLIK Haberi


Sağlık-Sen Kadın Komisyonları Başkanlığı’nın düzenlediği etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’de katılarak sağlıkçılarla ilgili projelerinden bahsetti, Nennioğlu projeler için Kocaispir’e ayrıca teşekkürlerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık-Sen Kadın Komisyonları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın sağlık çalışanları için düzenlediği etkinlikte Yüreğir Belediyesi mevcut Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’de yer almıştı. Kocaispir, burada sağlıkçılarla ilgili de projelerini dile getirmiş ve konuyla ilgili bir konuşma yapmıştı.

Kocaispir’in burada yaptığı konuşmada evi olmayan sağlık çalışanlarına ev sözü vermesinden dolayı Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Kocaispir’e ayrıca ve özel olarak bu ince düşünceliliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Nennioğlu, Başkan Kocaispir’in yüz tane kreş açacağını da belirttiğini dile getirerek bunun için de ayrıca teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Nennioğlu’ndan, Kocaispir’e, teşekkür,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı